Long Lost

Mistä sitä aloittaisi? Jotkut ehkä lukivat instagramista, että autoomme murtauduttiin röyhkeästi San Franciscossa valvotussa parkkihallissa ja omaisuuttamme anastettiin. Vaatteita ja muuta saa aina takaisin, mutta rytäkässä kadonneita kuvia ja kovalevyä ei koskaan. Kunpa olisin ehtinyt laittaa kuvia Flickriin matkan varrelta enemmänkin...

Ei matka tosin pelkkää ikävää ollut, vaikka pari päivää menikin aika synkissä tunnelmissa. Harmiksi ikävät hetket osuivat upeaan San Franciscoon ja HWY1:n alkupäähän. Viimeistään Hearstin linnan yltäkylläisyys, San Simeon Lodgessa syöty avokadopurilainen ja Big Surin upeat rantamaisemat palauttivat elämänilomme. Siitä eteenpäin matka sujui taas kuin rasvattu, mitä nyt nukkumaan mennessä havahtui välillä siihen, että sisintäni (eli tuhansia kuvamuistojani) oli häpäisty ja hävitetty luvatta. Mutta eikö se niin ole, että mikä ei tapa vahvistaa, ja onneksi meillä kaikilla oli vakuutukset kunnossa. Kamaa hävisi pelkästään itseltäni liki parin tonnin verran ja toivottavasti palauttelen niistä tärkeimpiä (mm. uudehko MacBook Air) pikimmiten. Tämä oli ensimmäisten kertojen matka monella saraa, ja myös ensimmäinen kerta kun minulta on matkalla jotain varastettu. Vinkkinä siis kaikille San Franciscoon suuntaaville: Älkää koskaan jättäkö MITÄÄN autoon! Hankkiessamme kadonneiden tilalle ensiapua kuten latureita ja kosmetiikkaa, selvisi paikallisilta että liki jokaiselle jonka kanssa asioimme oli käynyt jotain vastaavaa. Yleensä juuri jouluna tai muina pyhä-aikoina (meillä juurikin Labor Day) autoihin murtaudutaan ja sieltä viedään joululahjoja, ostoksia ja muuta.

Tässä nyt pientä esimakua tuleviin postauksiin ja jäljellä oleviin kuviin. Kolmen ensimmäisen päivän kuvat hävisivät, kuten myös uskomattomat ukkosmyrskykuvat Grand Canyonilta. Ne säilyvät kuitenkin aina muistoissani osana yhdestä upeimmista reissuista mitä ikinä olen tehnyt. Kiitos matkaseuralleni, paikallisille emännillemme, asiansa erinomaisesti hoitaneelle Dollarin autovuokraamolle (3 autoa yhden reissun aikana ilman lisäkustannuksia!!!) ja Karmalle, joka sentään piti meidät hengissä ja turvassa.

Tällä kertaa poikkeuksellisesti suurin osa vain suomeksi, koska toista kertaa en nyt vaan pysty tätä kirjoittamaan. Edes englanniksi.

Long story short: our stuff got stolen out of a smashed car window in San Fran. Pics are gone, I feel violated. Life sucks BIG TIME, but goes on.

IMG_6675

Kea at Griffith Park

IMG_6639

Girls leap at sunset over Hollywood Hills

IMG_6111

Venice Canals

IMG_6017

$6 breakfast at Denny's

IMG_6245

Malibu

IMG_6312

The Pacific

IMG_7392

Grand Canyon at dawn

IMG_7500-2

Sunrise over Grand Canyon

IMG_7724

Suvi in the desert close to Amboy

IMG_7753

Route 66

IMG_7780

Joshua Tree at dusk

IMG_8067

Yosemite on fire

IMG_8225

Crew at Glacier Point

IMG_8422

San Francisco, just before the shit hit the fan.

IMG_8688

Alcatraz Seagull

IMG_8842

Pacifica

IMG_8870

Pigeon Point Lighthouse

IMG_9094

Hearst Castle

IMG_8920

Bixby Bridge

IMG_6587

The Three Musketeers

IMG_6620

Lovers' Lane

IMG_6720

Long exposure at Griffith Observatory after dark