If you're going to San Francisco...

IMG_8427

Jos San Francisco kohteli meitä hieman kaltoin viime syyskuussa, olen itsekin kohdellut sitä hieman epäreilusti, kun en aiemmin edes vikaissut näitä kuvia. Tovin tuntui siltä, että vierailumme oli yhtä harmaata massaa, mutta kun tänään ryhdyin käymään kuvia läpi tajusin, että näimme aika paljon kauniita juttuja niin lyhyessä ajassa. Mielikuvissani San Francisco on aina täynnä pastellivärejä, joten se on myös tyyli jota olen käyttänyt näissä kuvissa. Tämä on ensimmäinen monista postauksista sumuisesta kaupungista. Enjoy!
 

If San Fran treated us a bit unjustly last September, I as well have treated it quite unfairly, since I haven't really even looked at these pics sooner. For a while there, our visit to this city seemed like just a gray blur, but as I today on my day off started going through all the pics, I realized that we saw quite many beautiful things in such a short amount of time. In my imagination San Francisco is always filled with pastel colors, so I've gone that way with these pictures too. This will be the first of many posts from Fog City. Enjoy!

IMG_8443

IMG_8474

IMG_8447

IMG_8511

IMG_8514

IMG_8523

IMG_8517IMG_8531

IMG_8592

IMG_8588

IMG_8614

IMG_8664