End of Year

Miten pukisi sanoiksi sen mikä on pyörinyt mielessä viime aikoina? Olen aloittanut lukuisia postauksia, pystymättä kuitenkaan saattamaan niitä loppuun tai löytämättä pään sisältä mitään järkevää sanottavaa. Viime aikoina minulla on lievästi sanottuna ollut vaikeaa ja mieli on ollut todella maassa. Toivon kuitenkin, että uusi vuosi, kevään valo ja tulevat matkasuunnitelmat muuttavat mielentilaani. Kun käyn läpi näitä kuluneen vuoden matkakuvia, olen kiitollinen kaikesta siitä mitä olen kokenut. Nyt yritän vain pysyä aktiivisena, ja uskoa että tuleva vuosi alkaa paremmissa merkeissä. Kiitos teille jotka olette ystäviä siellä internetin syövereissä, luette, tykkäätte ja kommentoitte. Se lämmittää mieltä enemmän kuin uskottekaan. Tässä menneen vuoden matkat kiteytettynä.
How to put into words what's been going through my head lately? I've started numerous posts, without being able to finish them or without having anything meaningful to say. Lately I've been having a hard time and I've been feeling really down. I'm still hoping that the new year, the light of spring and future travel plans will change my state of mind. While browsing through these travel pics from the past year, I feel so grateful for everything I've experienced. Now I'll just try to keep myself active and to believe that next year will start with more of a bang. Thanks to you who are my virtual friends in the magical world of the internet and that you read, like and comment. It warms my heart more than you'd imagine. Here are this year's trips and experiences summarized.

Alaska

I enjoyed some magnificent sunny and snowy days with my family and friends in my beloved AK. I took lots of pictures, ate plenty and enjoyed it all more than ever.

fishcreekview

IMG_1364

IMG_1708

IMG_1571

IMG_0918

IMG_1518

√Öre & Vemdalen

Sun, snow, activities and friends. Sponsored by the wonderful people at VisitSweden.

IMG_2156

IMG_2265

Lapland

More snow, friends, snowboarding, skateboarding and excitement in the very North of Finland.

photo 3

KeaSkatesLapland

Summer in Finland

Sun, swimming, friends, my dog and the bliss that was Finnish summer.

IMG_3369

IMG_3462

IMG_3505

Roadtripping in CA, NV and AZ

This was the most awaited trip of the year with some truly unforgettable places, scenery, memories and experiences. It was also time shared with some of my bestest friends.

IMG_6111

IMG_6173

IMG_6245

IMG_6720

IMG_7576

IMG_7780

IMG_7823

IMG_8274

IMG_8664

IMG_8866

IMG_9155

IMG_9182

Instagram Travel Thursday goes Stockholm!

Travel bloggers were united for a weekend through instagramming, photos, experiences and new friendships. Thanks to Destination Unknown, Skimbaco and TallinkSilja and to all the others who participated. You know who you are!

IMG_9476

IMG_9491

Barcelona & Montserrat

A trip back to the city and the scenery I fell in love with in my early 20's. Nostalgia, sun, old friends, new friends, food and reflection.

IMG_9950

IMG_9838

IMG_9743

IMG_0053

IMG_0061

IMG_0138

Thanks to Suvi and Lahja for the pics I'm featured in!