Hippies in the Haight

Pääsyy vierailullemme Haight-Ashburyyn, jota kutsutaan myös "Hashburyksi" Summer of Love '67 -historiansa vuoksi, oli vierailla yhdessä tietyssä liikkeessä. Halusin ehdottomasti nähdä San Franciscon legendaarisen skeittikaupan FTC:n, joka on ollut paikallaan jo useita vuosikymmeniä. Se on skeittauksen saralla nimittäin liki ikuisuus. Haight-Ashbury on edelleen ylpeä hippijuuristaan ja onkin täynnä värikkäitä rakennuksia, pikkukauppoja ja kotoisia ruokapaikkoja. Tämä oli myös se alue mistä löysimme mukavimmat paikalliset matkamme aikana, tai ehkä siihen liittyy myös se, että skeittarit missä päin maailmaa tahansa ovat lungia ja ystävällistä porukkaa.
The main reason for our visit to Haight-Ashbury, also monikered "Hashbury", due to the area's history with Hippies and the Summer of Love of 1967, was to visit one specific store. Already around for a few decades, FTC is a legendary skate shop in San Francisco, which I absolutely wanted to see. In the field of skateboarding it's almost like an eon. Haight-Ashbury still draws from its hippie roots and boasts a variety of colorful buildings, little shops and local eateries. This was also the area we enjoyed people wise the most during our trip, or maybe it's just the fact that skateboarders anywhere in the world make for the friendliest, most easygoing crowd.
IMG_8536
IMG_8535
IMG_8548
IMG_8547
Oma lautani löytyy vasemmalta toisen rivistön keskeltä sulkineen päivineen. Tosin omani tuli hankittua Losista Kayo-nimisestä liikkeestä. Tämä vain todistaa, että FTC:n porukalla on harvinaisen hyvä maku.
My own board can actually be found in the middle of the second column from the left, feathers and all. Even if I got mine at Kayo in LA, it just proves that the people at FTC have exceptionally good taste.
IMG_8541
IMG_8542
IMG_8553
IMG_8557
IMG_8539
IMG_8543
IMG_8554
IMG_8560