Hip hip hooray!

Sain tänään tietää, että Deep Red Blues ylsi toistamiseen Cisionin listaamien Suomen Top 10 Matkablogin joukkoon, tällä kertaa sijalle 6. Koko kymmenikkö on upeaa luettavaa, ja on ilo tuntea teidät kaikki ja blogata teidän keskuudessanne. Vihdoin voin myös todeta, että syksyn ja alkutalven alakuloni on nyt tipotiessään ja bloggaaminen tuntuu taas enemmän kuin mielekkäältä. Matkamessujen jälkeisessä tohinassa ja sairaslomapäivän aikana sain tehtyä paljon pieniä, mutta hyödyllisiä muokkauksia blogiin. Tutustukaa siis yläpalkin uusiin osioihin kuten arkistoon, galleriaan, linkkeihin ja haku-toimintoon. Arkistoon olen koonnut mm. viime keväisiä Alaska-postauksia, jotka saattoivat jäädä joiltakin teistä lukematta. Joukossa on myös omia suosikkipostauksia tämän reilun vuoden varrelta. Toiveita otetaan myös vastaan ulkoasun suhteen, koska vihdoin vaikuttaisi siltä, että olen päässyt sinuiksi uuden blogialustan kanssa. En olekaan kummemmin kommentoinut uutta blogia ja sen ulkoasua, mutta kerrottakoon nyt, että blogi toimii Squarespacen alla, ja design on kokonaan omaa käsialaani. Apua fonttien valintaan on tosin tarjonnut minulle eräs erittäin tärkeä ja visuaalisesti lahjakas ihminen. Kiitos teille kaikille, jotka osallistutte tavalla tai toisella tämän blogin tekemiseen - olette tärkeitä!

Today I found out that Deep Red Blues has for the second time been listed by CIsion among the Top 10 Travel Blogs in Finland. This time in 6th place. All of the 10 blogs are fabulous reads and it's a pleasure to know you and blog with you. I can also happily let you know you that the melancholy I was feeling last fall and at the beginning of winter is finally gone and blogging feels once again like the best thing ever. In the days after the Travel Fair and during a sick day I got many small, but useful tweaks done on the blog. Now you can get acquainted with the new links such as: Archive, Gallery, Links and Search. In the Archive I've collected some of the Alaska-posts from last spring, which some of you might have missed out on. I've added some of my own favorites from the past year as well. I would also be more than happy to receive requests regarding the blog layout, since it finally seems like I have a grip on the new blog tool. I haven't really told you much about the new blog and its design, but let's do that here. I'm now blogging under Squarespace and the design is all my doing. I however got some help choosing fonts from someone very special and very gifted with graphics. Thanks to all of you who in one way or another participate in the making of this blog - you are important!