Inspired by Instagrammers

Olen jo kauan miettinyt postaavani suosikki-instagrammaajistani ja vasta nyt sain aikaiseksi käydä liki 500 seuraamaani tiliä läpi. Muutamasta ei ollut epäilystäkään etteivätkö he mahtuisi mukaan listalleni, mutta jonkin aikaa jouduin silti kaivelemaan. Tässä siis 5 kaikkien aikojen suosikkiani instagramin ihmeellisessä maailmassa. He inspiroivat minua päivittäin!
For a long time I've been wanting to post about my favorite instagrammers and up until now I hadn't gotten around to looking through the nearly 500 accounts I follow. A few of them were a done deal from the get go, but I had to dig around for a bit anyway. So here are my 5 all time favorites in the magical world of instagram. They inspire me every day!

@mattbg

mattbg.jpg
Matt on Kaliforniasta, mutta viime aikoina hän on matkustellut pitkin poikin USA:n länsirannikkoa. Hän on ehdoton ykkönen kaikista seuraamistani ig-käyttäjistä, jotenkin hän onnistuu aina vangitsemaan puhelimellaan maiseman ja tunnelman. Ja mikä erikoisinta, hänen ensimmäinen kameransa oli iPhone. Käsittämätön lahjakkuus!
Matt is from California, but lately he's been traveling all along the West Coast of the United States. He is my absolute number one out of all the people I follow, somehow he just manages to capture both the scenery and the atmosphere on his phone. And the craziest part, his first camera ever was an iPhone. Such an amazing talent!

@whatalexloves

whatalexloves.jpg
Alexandra on sveitsiläinen tyttö, joka asuu juuri nyt Lontoossa. Hänen lahjansa on ottaa mitä ihanimpia pastellisia kuvia arkisista asioista kaupungilla. Rakastan hänen silmäänsä ja hänen kuvaamiaan pastellivärejä!
Alexandra is a Swiss girl, living in London right now. Her talent is taking the most wonderful pastel colored pictures of ordinary things around the city. I love her eye and her ability to capture such beautiful pastels!

@trevlee

trevlee.jpg
Trev Lee elää parhaillaan unelmaansa Yosemitessä. Hänen kuvansa aiheuttavat minussa ääretöntä kaipuuta takaisin ja saavat minut myös haaveilemaan yksinkertaisemmasta elämästä metsässä, nauttien siitä mitä luonto voi tarjota. Yosemiten näkymät ovat tottakai vain plussaa.
Trev Lee is currently living out his dream in Yosemite. His pictures make me want to go back so bad and also make me dream of a simpler life camping, just admiring what nature has to offer. The views from Yosemite are of course an added bonus.

@mattcbauer

mattcbauer.jpg
Tämä toinen Matt on myös lahjakas ja ammatiltaan valokuvaaja. Vapaa-aikaa hän viettää Venicessä, Kaliforniassa surffilaudan ja veden äärellä. Hänen kuvansa saavat minut ajattelemaan, että ehkä minun vielä joskus pitää uskaltautua surffilaudalle.
This other Matt is equally talented and a photographer by profession. He spends his spare time in Venice, California, preferably surfing and by the water. His pictures make me think that one day maybe I'll have to venture onto a surfboard.

@michaeljspear

michaeljspear.jpg
Michael J. Spear ja vaimonsa @seablanket ovat juuri matkailleet Alaskassa. Siksi kai tämä onkin täällä mukana. Harvemmin löydän inspiroivia ig-kuvaajia Alaskasta. Vinkkejä otetaan edelleen vastaan.
Michael J. Spear and his wife @seablanket have just been traveling in Alaska. I guess this is why he's on here. I rarely stumble upon inspiring ig-photographers from Alaska. I'm still waiting for tips.

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Ana√Įs.