On the Powell-Hyde Line

IMG_8578


Jopa kaksivuotias kummipoikani tietää sen - ratikat ovat parhautta. Oma kriteerini kaupunkiasumiselle Helsingissä on pitkään ollut, että kotiin pitää päästä ratikalla, ja kyllä, matkustan ratikalla päivittäin. Viime viikonloppuna pikkuinen kävi kylässä ja katseli ikkunastani ulos ratikoita ihaillen. Niiden mennessä ohi hän huudahti "uijuijui". San Franciscossa hänen kummitätinsäkin toisteli "uijuijuita" kun matkasimme Powel-Hyde Linella Union Squarelta Lombard Streetille. Joidenkin mielestä ehkä turistiklisee, mutta ratikan reunalla kameran kanssa roikkuminen oli varmasti SF-vierailumme kohokohta.
Even my two-year-old godson knows it - trams and cable cars are the bee's knees. My criteria for living in the city of Helsinki has long been that my home has to be reachable by tram, and yes, I ride one daily. Last weekend when the little one came for a visit, he looked out my window and admired the trams by saying "wowee" each time he saw one go by. When in San Francisco, his godmother also went "wowee", as we rode the Powell-Hyde Line from Union Square to Lombard Street. Some might say cliché, but dangling out of a cable car with my camera was probably the highlight of our visit to SF.


IMG_8576
IMG_8581
IMG_8588

IMG_8603

IMG_8592

IMG_8601

IMG_8613

IMG_8616

IMG_8620

IMG_8623

IMG_8622