Twin Peaks

Where we’re from, the birds sing a pretty song... and there’s always music in the air.
— Man from Another Place
Lapsena katsoin iltaisin salaa Twin Peaksia. Äiti oli kieltänyt katsomasta, etten vaan näkisi painajaisia. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta, vaan sammutin valot ja pidin oman huoneen pikkutelkkarin liki äänettömällä jotta pääsisin juuri oikeaan tunnelmaan. Tämän seurauksena näinkin usein painajaisia siitä, että Bob ilmestyi minua vaanimaan. Niihin aikoihin en varmaan olisi edes uskaltanut vierailla näissä Washingtonin ikimetsissä, koska sarja tuli nuorena niin iholle. Vanhemmiten olen kuitenkin rohkaistunut ja ihannoin Twin Peaksin mysteerimaailmaa ihan yhtä paljon kuin silloin vuosia sitten. Sarjan kuvauspaikat Snoqualmie ja North Bend ovat alle tunnin ajomatkan päässä Seattlesta, ja ovat ihan must-see kohde sekä Twin Peaks-, että vesiputousfaneille.
As a child I used to secretly watch Twin Peaks. My mom had forbidden me to watch it, so I wouldn't get any nightmares. I still couldn't resist the temptation though and used to turn off the lights and keep my little TV on nearly silent, so I could get in the right mood. As a consequence I did in fact have nightmares about Bob coming to haunt me. At the time I probably wouldn't even have dared to visit these forests of Washington, because the show had made me so skittish. With age I've gotten somewhat braver and am still as much of a fan of the mysterious world of Twin Peaks, as I was back then. The filming locations Snoqualmie and North Bend are a mere hour's drive away from Seattle and are a must see destination for both Twin Peaks and waterfall fans.
IMG_4067
IMG_4140
IMG_4037
IMG_4075
IMG_4042
IMG_4081
IMG_4074
IMG_4071
IMG_4084
IMG_4096
IMG_4124
IMG_4113
IMG_4127
IMG_4132
IMG_4147
IMG_4160
IMG_4170