Heceta Head Light

Tänä harmaana sunnuntaina tuntui siltä, että olin velkaa teille yhden majakkapostauksen. Ulkona nimittäin näyttää juuri niin kotoisan sumuiselta kuten Oregonin rannikollakin. Vaikkei Suomen syksyssä ole mitään vikaa, on Oregonilla kuitenkin jotain sellaista tarjottavana, jota harvasta paikasta löytää. Jylhien rantakallioiden, havupuiden ja turkoosien siltojen lomasta saattaa löytää majakan jos toisenkin. Olen nähnyt Yhdysvalloissa lukuisia valkorunkoisia majakoita, mutta uskallan silti väittää, että tämä punakattoinen yksilö lähellä Florencea kiilasi saman tien uudeksi suosikiksi. Sumuinen keli ja puihin takertuvat pilvet luovat juuri sellaisen maiseman, jossa melankolinen mieleni viihtyy näin sunnuntaisin.
On this grey Sunday afternoon I felt like I owed you a lighthouse post. Because it looks just as foggy and cozy outside as it does on the Oregon coast. And even if there’s nothing wrong with autumn in Finland, there’s still something special that Oregon has to offer. Something, that can only be found in few places. Among the rugged ocean cliffs, the evergreen trees and turquoise bridges you might a lighthouse or two. I’ve seen countless of white lighthouses in the United States, but I’d dare to claim that this red roofed beauty near Florence immediately became my favorite. The foggy weather and tree hugging clouds make for the kind of scenery where my melancholy mind thrives on Sundays like this.
IMG_5170
IMG_5245
IMG_5167
IMG_5165
IMG_5172
IMG_5182
IMG_5184
IMG_5187
IMG_5198
IMG_5207
IMG_5191
IMG_5205
IMG_5210
IMG_5217
IMG_5229
IMG_5237
IMG_5232
IMG_5236