Winter Frost

Tämän vuoden paras joululahja saapui muutamaa päivää ennen Joulua lumisateen ja pakkasten muodossa. Ei ehkä ole jäänyt epäselväksi, että rakastan talvisia maisemia ja kuulaita auringonlaskuja yli kaiken. Joulupäivänä lähdimme Suvin kanssa perinteistä joulunviettoa karkuun Hangon ja Tammisaaren välimaastoon, jossa auringon laskiessa saimme napattua kenties vuoden hienoimmat auringonlaskukuvat. Talvesta nauttiminen jatkui vielä maanantaina kun hurautimme Millan kanssa Mustikkamaalle tutkimaan höyryävää merivettä ja keskipäivän aurinkoa. Niin kaunista! Kelien nyt lämmettyä en voi kuin toivoa lisää lunta ja pakkasia. Talvi on lumisena niin kaunis. Hyvää uutta vuotta kaikille!
The season's best gift arrived a few days before X-mas Eve in the form of snow and frosty temps. As you might already know I love wintery landscapes and clear sunsets more than anything. On X-mas Day, Suvi and I traveled to the environs of Tammisaari and Hanko to escape the traditional X-mas festivities. At dusk, we probably took the best sunset pictures all year. On Monday we still got to enjoy the winter some more, when Milla and I drove over to Blueberryland to admire the steaming sea water and afternoon sun. So beautiful! Now that the weather has warmed up again, I just can't help but hope for more snow and cold weather. Winter is so beautiful when white. Happy New Year guys!
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Veera Bianca.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Check out the organizers' blogs: Destination Unknown, Kaukokaipuu and Veera Bianca.