Underwater

Muutama viikko sitten pääsimme Raya Diversin matkassa tutustumaan Thaimaan vedenalaiseen maailmaan. Vaikkemme terveydellisistä syistä voineet kokeilla sukeltamista, ajoi snorklaaminen mielestäni asian aivan yhtä hyvin. Otettuamme ensin tuntumaa snorkkeliin hotellin rannalla ja poolissa olimme valmiita koko päivän kestäneelle retkelle Similanin saarille. Similanin kirkkaissa vesissä aukesi aivan uusi vedenalainen maailma täynnä kaloja, koralleja ja kilpikonnia. Jatkoa seurasi parin päivän päästä Phi Phi saarten tuntumassa, jossa allamme uiskenteli jopa haikaloja. Tällä kertaa opin, että parhaat selfiet saa ehdottomasti pinnan alla! Pelkän vedenlalaisen onnen vuoksi voisin olla piankin valmis matkustamaan takaisin tropiikkiin. Oletteko te kokeilleet sukeltamista tai snorklaamista?
A few weeks ago we got to travel with Raya Divers to see the underwater world of Thailand from up close. Even if we couldn't try diving due to health concerns, I think snorkeling was just the right thing for us. After we'd gotten used to using a snorkel at the hotel beach and pool, we were ready for a day-long trip to the Similan Islands. In the clear waters of Similan we got to know a brand new world full of fish, coral and turtles. We followed up quickly a few days later by the Phi Phi Islands, where we even saw some sharks swimming underneath us. This time I learned that the best selfies can definitely be taken underwater! I could be ready to travel back to the tropics only to experience some more of the underwater bliss. Have you ever tried diving or snorkeling?
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Nämä vedenlalaiskuvat on muuten räpsitty GoPro Hero 3:lla ja Olympus Tough 3:lla. Suosittelen lämpimästi molempia!
These underwater pictures were taken with a GoPro Hero 3 and an Olympus Tough 3. I recommend both of them!
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Wanderlust Expert.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Check out the organizers' blogs: Destination Unknown, Kaukokaipuu and Wanderlust Expert.