Stars aligned on the Hollywood Hills

Tiedättekö ne matkoilla koetut erityiset hetket ja tunnelmat, joita muistelette lämmöllä ja joihin palaatte aika ajoin. Tässä muutama sellainen hetki, joka kulkee ikuisesti mukanani.
You know those special moments and vibes during traveling, which you remember fondly and go back to from time to time. Well these are a few of mine, which I always carry with me.
riding1.jpg
Vuonna 2011 vierailin Losissa parikin kertaa, mutta toisen, syyskuisen vierailuni aikana pääsin kokemaan pari sydäntä sykähdyttävää asiaa. Eräänä sunnuntai-aamuna suuntasimme ystäväni kanssa Beachwoodin kanjonin päähän, aivan Hollywood-kyltin alapuolelle, mennäksemme ratsastamaan Sunset Ranchin hurmaavilla inkkarihevosilla. Olin itse asiassa matkalla Phoenixiin, Arizonaan muutamaa päivää myöhemmin, ja sattumalta minulle annettiin ratsastettavaksi ruskeankirjava hevonen nimeltä Phoenix. Tähdet olivat selvästi synkassa.
In 2011 I visited LA on a couple of occasions, but during my September visit, I got to experience two things that truly touched my heart. One Sunday morning me and my friend set out toward the end of Beachwood Canyon, right underneath the Hollywood Sign, to go horseback riding at Sunset Ranch on adorable American Indian horses. A few days later I was actually continuing my trip to Phoenix, Arizona and by chance the horse I was given to ride was named Phoenix. The stars truly seemed to be aligned.
riding2.jpg
Kun kipusimme hevosen selässä vuorenhuipulle ja koko kaupunkikuva vihdoin avautui ympärillämme haukoin vain henkeäni. Hetki oli niin kaunis. Hillseillä laukkaaminen on varmasti yksi elämäni unohtumattomimmista hetkistä.
As we rode to the top of the mountain and the cityscape opened up all around us I was just gasping for air. The moment was so beautiful. Galloping on the Hills is probably one of the most memorable moments of my life.
foxes1.jpg
Toinen ystäväni oli pitkään töissä levy-yhtiössä Santa Monicassa, ja sattumoisin hän vastasi indiemusiikista ja pääsi siten usein nauttimaan hienosta keikoista ja tapahtumista. Paras, ainakin minulle oli tämä. Nimittäin lempiyhtyeeni Fleet Foxesin näkeminen yhdessä ystäväni kanssa Griffith Parkin Greek Theatressa. Venue on pieni kreikkalaistyylinen amfiteatteri puiden katveessa, keskellä suurta puistoa.
My other friend workded at a record label in Santa Monica for a long time and was by chance in charge of indie music and thus got to often enjoy great concerts and events. The best one, at least for me, was this one. Seeing my favorite band the Fleet Foxes together with my friend at the Greek Theatre in Griffith Park. The Venue is a little Greek-themed amfitheater under the trees, in the middle of this big park.
foxes2.jpg
Ilta pimeni ja musiikki alkoi soimaan. Katsoin taivaalla tuikkivia tähtiä ja ihailin amfiteatteria ympäröiviä puunlatvoja. Lavan takana olevalle kankaalle piirtyi kuvioita, taivaankappaleita, pilviä ja tähtiä. Musiikki oli niin kaunista ja niin tunteellista, että itkin. Nyyhkytin lähes lohduttomasti, koska tämä musiikki oli tullut merkitsemään minulle niin paljon, ja nyt se kaikki kulminoitui tähän hetkeen. Vannoin, etten ikinä unohtaisi tätä tunnetta ja että tatuoisin ranteeseeni tästä muiston. Tatuointi on valitettavasti vielä ottamatta, mutta hetki on yhä tuoreena mielessäni. Ikuisesti.
The night fell and the music began playing. I looked at the stars in the sky and admired the tree tops above the amphitheatre. The screen behind the stage filled up with patterns, celestial bodies, clouds and stars. The music was so beautiful and so full of emotion, that I cried. I sobbed nearly inconsolably, because this music had come to mean so much to me and it all came together in this moment. I swore that I would never forget this feeling and that I would tattoo the memory on my wrist. Unfortunately I still haven't gotten the tattoo, but the moment is still vivid in my mind. Forever.
Täältä voit kuunnella Fleet Foxesin parhaita paloja Spotifysta. He ovat muuten kotoisin edellisessä postauksessa mainitusta suosikkiosavaltiostani Washingtonista.

🎶 Fleet Foxes - Mykonos 🎶

🎶 Fleet Foxes - Ragged Wood 🎶

🎶 Fleet Foxes - Grown Ocean 🎶
Here you can listen to the sounds of the Fleet Foxes on Spotify. They are actually from one of my favorite states, mentioned in the previous post - Washington.

🎶 Fleet Foxes - Mykonos 🎶

🎶 Fleet Foxes - Ragged Wood 🎶

🎶 Fleet Foxes - Grown Ocean 🎶
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Anaïs.