Blueberryland

Kun muutin Alaskasta takaisin Suomeen muutama vuosi sitten, jouduimme koiran kanssa hetkeksi evakkoon sellaiseen osaan Helsinkiä, jota en ennestään paljoakaan tuntenut. Kiertäessämme lähiympäristöä ja tutkaillessamme maisemia löysimme sattumalta Javan kanssa keitaan keskeltä kaupunkia.
When I moved back to Finland from Alaska a few years ago, me and the dog were for a while forced to live in a part of Helsinki previously quite unknown to me. As we surveyed our surroundings and got acquainted with the views, we accidentally stumbled upon an oasis in the middle of the city.
Untitled
Paluun jälkeen tästä saaresta on tullut meille liki elinehto. Koira nauttii kesäisin uinnista ja minä rannasta ja merimaisemista. Talvella nautimme yksinkertaisesti siitä, että pääsemme hetkeksi luontoon, pois kaupungin vilinästä.
After our return, this island has nearly become our lifeline. During the summers the dog enjoys her swimming and I enjoy the beach and the ocean views. In winter we simply enjoy being close to nature, away from the bustling city.
Untitled
Tämän saaren nimi on Mustikkamaa, tai Blueberryland kuten me sitä kutsumme. Sinne pääsee kätevästi Rautatieasemalta bussilla numero 16, tai kävelemällä tovin Kulosaaren metroasemalta. Mustikkamaalta pääsee myös Korkeasaareen siltaa pitkin. Saari on ennen kaikkea ulkoillualue, ja sieltä löytyykin paljon erilaista tekemistä ja näkemistä. Tämä on ehdoton suosikkipaikkani kotikaupungissani Helsingissä.
This island is called Mustikkamaa, or Blueberryland as we like to call it. You can easily get there by bus number 16 from the Railway Station or by walking a bit from the Kulosaari metro station. You can also reach Korkeasaari Zoo from Mustikkamaa by just crossing a bridge. The island is most of all an outdoor recreation area with many things to see and do. This is definitely my favorite spot in my hometown Helsinki.
Untitled
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Anaïs.