Lapland here we come

Viime viikot ovat olleet rankkoja. Muutin sunnuntaina pois kotoani neljäksi kuukaudeksi putkiremontin vuoksi. Päivät ovat siis kuluneet visusti pakkaamisen ja muun järjestelyn lomassa. Homma on nyt vihdoin kasassa, mutta asustelen tällä hetkellä tilapäisasunnossa ilman nettiä ja työpöytää. Tosin toimiihan tämä bloggaaminen näin puhelimen etäyhteydellä ja läppärilläkin. Monilla tuntuu tällä hetkellä olevan lennokkaita matkoja menossa tai tiedossa, ja joskus tämä oma elämäntilanteeni turhauttaa. Viime viikolla sain kuitenkin varmistuksen seuraavasta reissustani.
The last couple of weeks have been rough. I moved away from my place last Sunday for four long months, while they redo the pipes in my building. So lately my days have been filled with packing and organizing, but finally it's all done. I'm however living in a temporary place without internet and my desk, but I'm trying to make blogging work on my laptop through my phone's shared hotspot. Many seem to have amazing travels happening or coming up and sometimes my current living arrangement feels very frustrating. But last week I finally got confirmation of my next trip.
Lapland1
Huhtikuun lopulla minä ja lempimatkakumppanini Java matkustamme junalla Lappiin, jossa tiedossa on lepoa, lunta, laskemista, skeittaamista ja ehkä jopa koirahiihtoa. Olimme samankaltaisella matkalla parisen vuotta sitten, ja olin viimekin vuonna Lapissa juuri Vapun tienoilla… ilman koiraa tosin. Java pitää kovasti kaikenlaisesta matkustamisesta, ja onkin muihin koiriin verrattuna matkustanut aika paljon. Junassa saimme viime kerralla keskipunkan, josta Java tarkkaili maisemia silmä kovana.
At the end of April my favorite travel companion Java and I will by traveling to Lapland by train, where there will be plenty of resting, snow, snowboarding, skateboarding and maybe even some skijoring. We were on a similar trip a few years back and I was in Lapland around May 1st last year as well… without the dog though. Java really likes to travel and is quite well versed in it compared to many other dogs. On the train last time around we got the middle bunk, where Java kept a keen eye on the bypassing scenery.
Lapland2
Matkaan on vielä reilu kuukausi, mutta siihen asti yritän pitää itseni järjissäni skeittaamalla ja ulkoilemalla koiran kanssa. Kohta se kevät ja toistaiseksi vain suunnitelmissa olevat kesäreissut koittavat. Ja ehkä pääsen kuin pääsenkin takaisin kotiini ennen kesän loppua. Kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Stay tuned!
The trip is still more than a month away, but until then I will try to keep myself sane by skateboarding and being outdoors with the dog. Soon enough spring and my still unfinalized summer travels will come around. And maybe I'll get to go back home before the summer's over. Literally and figuratively. Stay tuned!
Lapland3
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Ana√Įs.