Santa Barbara

Ihastuin Santa Barbaraan vÀlittömÀsti kun ensimmÀisen kerran pÀÀdyin sinne jokunen vuosi sitten. TÀssÀ Kalifornian kaupungissa on sitÀ jotakin joka saa sydÀmeni hakkaamaan samalla kun se saa oloni uskomattoman rentoutuneeksi. TÀmÀ oli myös varmasti paikka, jossa pÀÀtin jonain pÀivÀnÀ aloittaa skeittauksen. PÀÀtös syntyi katsoessani kundeja Skater's Pointissa pitÀmÀssÀ hauskaa laudoillaan aivan rannan kupeessa. Ja tÀssÀ minÀ nyt olen, jo mukavuusalueella perusskeittauksen kanssa, opettelemassa kickflippiÀ 34-vuotiaana. SiitÀ minun pitÀÀ kenties syyttÀÀ Santa Barbaraa ja sen kuuleja skeittiviboja.
I've been enamored by Santa Barbara ever since I first set foot there some years ago. There's just something about this California city which at the same time makes my heart pound and makes me feel incredibly relaxed. This was probably also the location where I decided that I would someday start skateboarding. Watching the guys at Skater's Point having fun on their boards just along the beach simply sealed the deal. And here I am now, already comfortable with basic skateboarding, trying to learn a kickflip at 34 years old. I just might have to blame Santa Barbara and it's cool skater vibes.
IMG_9164
IMG_9148
IMG_9152
IMG_9147
Santa Barbaran keskusta pyörii State Streetin ympÀrillÀ. Kaikki pienet liikkeet ja ravintolat on kauniisti integroitu espanjalaiseen siirtomaa-aikaiseen tyyliin, jota etelÀisestÀ Kaliforniasta löytyy enemmÀnkin.
Downtown Santa Barbara revolves around State Street. All the little stores and restaurants have been beautifully integrated into the Spanish Colonial style, which is quite abundant in Southern California.
IMG_9155
IMG_9150
IMG_9153
Erikoiset puut ja palmut pistÀvÀt silmÀÀn ja meininki on hyvin vÀlitöntÀ. PyörÀkaistat toimivat, mutta keskustan jalkakÀytÀvillÀ skeittaaminen on valitettavasti kielletty.
Quirky trees and palms catch your eye and the atmosphere is very laid back. The bike paths work, but the sidewalks in the downtown area are unfortunately off limits for skateboarding.
IMG_9154
IMG_9158
IMG_9160
State Streetin pÀÀstÀ alkaakin Stearns Wharf ja rantabulevardi, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Me saavuimme paikalle juuri oikeaan aikaan auringon laskiessa, jolloin saimme vielÀ nauttia lÀmmöstÀ mutta pÀÀsimme myös nÀkemÀÀn palmujen taa laskevan auringon.
Stearns Wharf and the beach boulevard begin at the end of State Street and they're definitely worth the time. We arrived in the nick of time when the sun was setting on the beach and still got to enjoy its warm rays, as we witnessed it setting behind the palmtrees.
IMG_9163
IMG_9168
Liisa ihailee maisemia ennen skeittiparkille pÀÀtymistÀ.
Liisa enjoying the views before ending up at the skatepark.
IMG_9169
IMG_9174
IMG_9173
IMG_9177
IMG_9195
TÀmÀ on SE skeittiparkki. Skeittasimme hetken ennen pimeÀÀ, mutta palasimme aamulla parkille pariksi tunniksi, ennen kuin matka jatkui kohti Valenciaa ja Six Flagsia.
This is THE skatepark. We skated a bit before it got completely dark, but got up early in the AM to skate for a few hours before heading onward to Valencia and Six Flags.
IMG_9182
IMG_9191