Santa Barbara

Ihastuin Santa Barbaraan välittömästi kun ensimmäisen kerran päädyin sinne jokunen vuosi sitten. Tässä Kalifornian kaupungissa on sitä jotakin joka saa sydämeni hakkaamaan samalla kun se saa oloni uskomattoman rentoutuneeksi. Tämä oli myös varmasti paikka, jossa päätin jonain päivänä aloittaa skeittauksen. Päätös syntyi katsoessani kundeja Skater's Pointissa pitämässä hauskaa laudoillaan aivan rannan kupeessa. Ja tässä minä nyt olen, jo mukavuusalueella perusskeittauksen kanssa, opettelemassa kickflippiä 34-vuotiaana. Siitä minun pitää kenties syyttää Santa Barbaraa ja sen kuuleja skeittiviboja.
I've been enamored by Santa Barbara ever since I first set foot there some years ago. There's just something about this California city which at the same time makes my heart pound and makes me feel incredibly relaxed. This was probably also the location where I decided that I would someday start skateboarding. Watching the guys at Skater's Point having fun on their boards just along the beach simply sealed the deal. And here I am now, already comfortable with basic skateboarding, trying to learn a kickflip at 34 years old. I just might have to blame Santa Barbara and it's cool skater vibes.
IMG_9164
IMG_9148
IMG_9152
IMG_9147
Santa Barbaran keskusta pyörii State Streetin ympärillä. Kaikki pienet liikkeet ja ravintolat on kauniisti integroitu espanjalaiseen siirtomaa-aikaiseen tyyliin, jota eteläisestä Kaliforniasta löytyy enemmänkin.
Downtown Santa Barbara revolves around State Street. All the little stores and restaurants have been beautifully integrated into the Spanish Colonial style, which is quite abundant in Southern California.
IMG_9155
IMG_9150
IMG_9153
Erikoiset puut ja palmut pistävät silmään ja meininki on hyvin välitöntä. Pyöräkaistat toimivat, mutta keskustan jalkakäytävillä skeittaaminen on valitettavasti kielletty.
Quirky trees and palms catch your eye and the atmosphere is very laid back. The bike paths work, but the sidewalks in the downtown area are unfortunately off limits for skateboarding.
IMG_9154
IMG_9158
IMG_9160
State Streetin päästä alkaakin Stearns Wharf ja rantabulevardi, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Me saavuimme paikalle juuri oikeaan aikaan auringon laskiessa, jolloin saimme vielä nauttia lämmöstä mutta pääsimme myös näkemään palmujen taa laskevan auringon.
Stearns Wharf and the beach boulevard begin at the end of State Street and they're definitely worth the time. We arrived in the nick of time when the sun was setting on the beach and still got to enjoy its warm rays, as we witnessed it setting behind the palmtrees.
IMG_9163
IMG_9168
Liisa ihailee maisemia ennen skeittiparkille päätymistä.
Liisa enjoying the views before ending up at the skatepark.
IMG_9169
IMG_9174
IMG_9173
IMG_9177
IMG_9195
Tämä on SE skeittiparkki. Skeittasimme hetken ennen pimeää, mutta palasimme aamulla parkille pariksi tunniksi, ennen kuin matka jatkui kohti Valenciaa ja Six Flagsia.
This is THE skatepark. We skated a bit before it got completely dark, but got up early in the AM to skate for a few hours before heading onward to Valencia and Six Flags.
IMG_9182
IMG_9191