Helsinki, Skate City

Joskus unohdan tämän blogin. Mutta vain silloin kun olen liian kiireinen ollessani ulkosalla, elämässä arkeani. Viime aikoina arki on ollut vahvasti sitä, mille sydämeni sykkii kaikkein eniten. Ystäville, skeittiparkeille ja skeittaamiselle. Se on myös ollut paras mahdollinen tapa nähdä kotikaupunkiani eri kulmista ja arvostaa kevättä ja lisääntyvän valon määrää.
Sometimes I forget about this blog. But only when I'm too busy being outside, living my day-to-day life. Lately life has mostly been about the stuff my heart yearns for. Hanging out with friends, going to skate parks and skateboarding. It has also been the best way to see my hometown from different angles and to appreciate spring and the increasing amount of light.
Skate City 1
Muutama vuosi sitten elämäni muuttui täysin. Päivittäisen lumilautailun loistaessa poissaolollaan, aloitin lonkkaroinnin ja tapasin kaikki nämä upeat uudet ihmiset. Kun ensimmäinen kesämme yhdessä päättyi, ydinporukkamme jatkoi edelleen skeittauksen pariin. Niin paljon on tapahtunut sen jälkeen. Olen tutustunut lukemattomiin uusiin ihmisiin, jotka täyttävät elämäni nuoruudella, naurulla ja onnella joka päivä. Olen oppinut jotain aivan uutta, mutta samalla niin osuvaa minua varten. Olen myös tutustunut minulle aiemmin tuntemattomiin kulmiin kotikaupungistani. Helsinki on antanut minulle syyn jäädä ja elää joka päivä täysillä. Se on myös antanut minulle niin ihania uusia parhaita ystäviä. Tiedätte kyllä ketä olette. ♥
A few years ago my life changed completely. In the absence of daily snowboarding, I started longboarding and met all these awesome new people. As our first summer together came to an end, the core group of us continued on to skateboarding. So much has happened since then, I've gotten to know countless new people, who fill my life with youth, laughter and joy every day. I've learned something completely new, but so fitting for me and I've gotten to know previously unknown corners of this city I call home. Helsinki has given me a reason to stay and to live life to the fullest every single day. It has also given me such wonderful new best friends. You definitely know who you are. ♥
Skate City 2
Nämä kuvat on otettu pääsiäisviikon aikana eri puolilla Helsinkiä. Mm. Vuosaaressa, Suutarilassa, Kaivopuistossa, Hermannissa, Mustikkamaalla ja Vallilassa.

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.
These pics were taken during Easter week all around Helsinki; among others in Vuosaari, Suutarila, Kaivopuisto, Hermanni, Mustikkamaa and Vallila.

This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Anaïs.