Why I love Alaska Airlines?

Miksi pidän Alaska Airlinesista niin paljon? Aloitetaan siitä, että tämä lentoyhtiö on vienyt minut aina takaisin toiseen kotiini Alaskaan, jo vuodesta 1996. Sen lisäksi he palkitsevat minua vielä ruhtinaallisesti siitä, että lennän yhteistyökumppaneiden lennoilla. Siksi en olekaan lentänyt Jenkkeihin tai Seattleen muilla kuin AA:lla, Deltalla, KLM:llä ja aiemmin myös SAS:lla.
Why do I love Alaska Airlines so much? First of all, let's start with the fact that this airline has been taking me back to my other home in Alaska, already since 1996. Apart from that, they always reward me generously for choosing partner airlines. That's why I've never flown to the US or Seattle with anything but AA, Delta, KLM and previously also Scandinavian Airlines.
akair1
Sen perusteella, että lensin viime vuonna merten yli kahdesti, kerran Seattlen kautta Alaskaan ja toisen kerran Losiin, saan tänä vuonna lennot liki ilmaiseksi Alaska Airlinesilta. Ja mitkä lennot! Käyttämällä 25 000 pistettä ja maksamalla kokonaiset 5 dollaria, lennän yhteensä lähemmäs 6 tuntia edes takaisin. Eli siinä se nyt tuli, lähden taas kesällä takaisin Alaskaan.
By having flown overseas twice last year, once to Alaska through Seattle and a second time to LA, I've gathered enough miles to get almost free Alaska Airlines flights again this summer. By using 25 000 miles and by paying 5 whole dollars, I'll be flying close to 6 hours back and forth. And there you have it, I'm going back home to Alaska again in June.
akair2
Pääsen vihdoinkin viettämään Alaskan kesää, ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen. Tiedossa on metsiä, vuoria, rantoja ja kaikkea sitä mitä varten sydämeni sykkii. Tottakai itsenäisyyspäivän bbq-bileet kuuluvat Alaskan kesään oleellisena osana. Samalla pääsen myös näkemään suosikkilentokenttääni Seattlessa, puhumattakaan niistä ihanista ystävistä, jotka tällä hetkellä löytyvätkin Seattlesta Los Angelesin sijaan.
I finally get to go back to enjoy Alaskan summer, for the first time in a few years. Stay tuned for forests, mountains, beaches and everything my heart yearns for. Of course we'll also celebrate the usual Independence Day BBQ with my friends. And while I'm at it, I'll also get to see my favorite airport SeaTac, not to mention the wonderful friends who are now located in Seattle instead of Los Angeles.
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Ana√Įs.