Vappu Levi

Parina viime vuotena olen paennut Helsingin villejä vappuhulinoita Lapin lumisille rinteille. Olin melkein pettynyt sunnuntaina, kun saavuimme junalla Lappiin, todetaksemme vain sään olevan masentavan sateinen ja ankea. Mutta maanantain sarastaessa tapasin vanhan skeitti/lonkkariystäväni, joka on töissä täällä sesongin ajan, ja lähdimme yhdessä laskemaan. Silloin lomani sanoi klik, ja siitä kaikki lähti.
The past couple of years, I've escaped the hustle and bustle of May Day in Helsinki to the sunny slopes of Finnish Lapland. I was almost disappointed this past Sunday as we arrived to Lapland by train, just to find our Lappish spring weather rainy and gloomy. But as Monday rolled around, I got together with an old friend from skate/longboarding, working here for the season, to hit the slopes, it all just came together.
Untitled
Tiistaina matkustimme lumimyrskyssä autolla Rovaniemelle skeittamaan, shoppailemaan ja riehumaan. Seuraavana päivänä heräsimme päivän kestäneen lumisateen päätteeksi täydellisen aurinkoiseen puuterilumiseen päivään. Onnellisuus maksimoitu. Tuntuu siltä, etten ole ollut näin onnellinen ja fyysisesti rikki pitkään aikaan. Tunnen todella tehneeni jotain joka solullani, ja se vain kertoo siitä että hauskaa on ollut. Lisää kuvia Canon 7D:ltä ja uudelta laajislinssiltäni tulossa pian.
On Tuesday we drove to Rovaniemi in a snowstorm for skateboarding, shopping and the works. The next morning we awoke after the day-long dump to a bluebird day with a foot of powder. Magnificence multiplied. Feels like I haven't been this happy and physically exhausted in a long time. I can feel everything I've done in every muscle and bone and it just means it's been one hell of a ride. More pics from my Canon 7D and my brand new wide angle lens, coming up soon.
Untitled
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of AnaĂŻs.