Nevelfjellet

Tuntuu hassulta ajatella, että vain pari viikkoa sitten huitelin näissä Nevelfjelletin lumisissa maisemissa. Kesä on lähtenyt käyntiin äärimmäisen kiireisenä. On remonttia, evakkoasumista, rullalautailutapahtumia, koiran kanssa oleilua ennen kuukauden paussia ja muita käytännön järkkäilyjä... reilun viikon päästä alkaa nimittäin tämän vuoden hartaimmin odotetuin loma, kun lennän vajaaksi pariksi viikoksi Alaskaan ja sieltä eteenpäin unelmien road tripille kohti Yellowstonea ja muita uskomattomia kansallispuistomaisemia Yhdysvaltojen luoteisosissa. Tästä reissusta vielä lisää tuonnempana, mutta nyt lähdetään naapurimaamme Norjan jylhiin maisemiin.
It feels funny to think, that just a few weeks ago I was wandering around these snowy landscapes of Nevelfjellet. Summer has started with a bang. Busy as ever. I'm renovating, still living in other people's corners, organizing skateboarding events, hanging out with the dog before one month's absence and trying to stay afloat... in just over a week, the most awaited trip of the year will begin, as I fly over to Alaska for a couple of weeks and from there onward to Yellowstone and the Pacific Northwest for the road trip of my dreams and some amazing National Parks. So more about this trip later on, but now we'll travel back to the rugged views of Norway.
IMG_0963
IMG_0935
IMG_0945
IMG_0946
IMG_0954
IMG_0959
IMG_0999
IMG_0980
IMG_0981
IMG_1026
IMG_0985
IMG_1022