Waterfalls in Rondane

Viime viikolla yksi tämän vuoden unelmistani vihdoin toteutui kun pääsin ystävien kanssa pitkälle viikonloppureissulle Norjaan. Vuoria osasinkin odottaa, mutta ehkä hieman yllättäen minua ihastuttivat tällä kertaa kaikkein eniten juuri vesiputoukset. Tässä joitakin uskomattomia maisemia Rondanen Kansallispuistosta.
Last week one of my dreams for this year finally came true as I got to travel to Norway with a group of friends for a long weekend. I knew to expect mountains, but a bit surprisingly I was mostly fascinated with all these amazing waterfalls. Here are some incredible views from Rondane National Park.
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
 
Kiitos Sadulle järkkäilyistä ja emännöinnistä sekä Pingviinimatkojen Millalle ja Juusolle, ja archie gone lebanonin Inkalle ja Karimille matkaseurasta. Erityiskiitos kuuluu vielä Nermo Hotellille majoituksesta, Heidal Raftingille majoituksesta ja aivan upeista aktiviteeteista, sekä Europcar Norjalle autosponsoroinnista. Oli aivan mahtava nappiinmennyt reissu!
Thanks to Satu for organizing and hosting and Milla and Juuso of Pingviinimatkat, and Inka and Karim of archie gone lebanon for the travel company. Very special thanks go out to Nermo Hotell for lodging, Heidal Rafting for lodging and wonderful activities, and Europcar Norway for sponsoring us with a car. This trip was a home run all the way!
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Anaïs.