Snoqualmie Falls

Road trippi alkoi tänään päiväretkellä Snoqualmien putouksille, jotka tulivat tutuksi Twin Peaksistä. Sieltä matka jatkui vielä eteenpäin Roslyniin, jossa kuvattiin toinen kulttisarja Villi Pohjola. Näistä lisää myöhemmin, mutta tässä pienet kuvamaistiaiset, ennen kun jätän koneen hoitoon Seattleen suunnatessamme eeppiselle road tripille. Matkan aikana meitä voi seurata instagramissa nikeillä @keamar ja @dtlsuvi.
Road tripping began today with a day trip to the Snoqualmie Falls, which were made famous by Twin Peaks. From there we continued on to Roslyn, where they filmed the other cult series Northern Exposure. More about these later, but here is a sneak peek into some photos before I'll leave my computer here in Seattle as we head on an epic road trip. During our trip you can follow us on instagram under @keamar and @dtlsuvi.
IMG_4067
IMG_4111
IMG_4096
IMG_4140