Hole-in-the-Wall

Vain harva asia tekee minut onnellisemmaksi kuin teltassa herääminen. Varsinkin jos ulkoa kantautuu meren kohina ja sumu peittää ympäröivän luonnon paksuun harsoon. Koin yhden kesäni maagisimmista hetkistä eräänä heinäkuisena aamuna kun heräsin varhain viiden jälkeen aaltojen kohinaan. Vieressä oli nukkuva ystävä, jalkopäässä yöllä sinne potkitut Hai-saappaat ja ikivanhan Haglöfsin minimakuupussini päällä yöllä mukavasti lämmittänyt Pendletonin villaviltti. Matkalla minulle riittää se että lämpötila on oikea ja varustus on sopiva. Luonto tarjoaa sen hienoimman mahdollisen viiden tähden hotellin.
Only few things make me happier than waking up in a tent. Hearing the waves crashing in outside and seeing nature enveloped in a thick cloud of mist, made for one of the most magical moments this summer, as a awoke just after 5 AM on a morning in July. Next to me my friend still asleep, my trusty Finnish rubber boots at my feet and me, nestled under my age-old Haglöfs sleeping bag and my brand new Pendleton blanket, which kept me warm through the night. The right temperature and adequate gear are enough for me while traveling. Nature provides for the most exquisite 5-star hotel.
IMG_4500
IMG_4502
Heräiltyämme aikamme vaelsimme rantaa pitkin pidemmälle, Rialto Beachin päässä olevalle Hole-in-the-wall -kivimuodostelmalle, jonne pääsee vain vuoroveden ollessa tarpeeksi matalalla. Vuorovesilammikoilla pääsee ihailemaan meritähtiä ja luonnon upeita värejä.
After taking our time getting up we wandered further along the beach, to the rock formation called Hole-in-the-wall at the end of Rialto Beach, which is only accessible when the tide is low enough. At the tide pools you get the chance to admire starfish and nature's beautiful colors.
IMG_4508
IMG_4509
IMG_4517
IMG_4519
IMG_4522
IMG_4525
IMG_4530
IMG_4536
IMG_4529
IMG_4538
IMG_4544
IMG_4552
IMG_4568
Rannan erikoisten kalliomuodostelmien lisäksi suurenmoiset ajopuut tekevät vaikutuksen. Mistä ne löytävät tiensä juuri tälle rannalle, se on minulle edelleenkin mysteeri. Toisaalta mielestäni pieni mystiikka sopii paremmin kuin hyvin tähän rauhoittavaan maisemaan, jonne suureksi onneksemme sain idean lähteä telttailemaan. Se oli nimittäin yksi elämäni ehdottomasti hienoimmista kokemuksista.
Along with the extrodinary rock formations on this beach, the magnificent driftwood make an indelible impression. How do they find their way to this specific beach, still remains a mystery to me. On the other hand, I think a bit of mystery is more than fitting for this calming scenery, where we were lucky enough to go camping due to one of my crazy whims. It was truly one of the best experiences ever.
IMG_4569