Cape Disappointment

Viime aikoina olen ollut pettynyt. Pettynyt ihmisiin, itsekkyyteen, kiittämättömyyteen ja siihen kuinka häikäilemättömästi toiset kohtelevat muita. Vaikka olen palannut mukavasti takaisin vanhoihin tapoihini uudessa kodissani, en voi olla tuntematta, että muutosten tuulet ovat pyörineet ympärilläni viime kuukausina. Tuntuu siltä että yksi aikakausi on päättynyt ja minun täytyy nyt vain odottaa mitä tuleman pitää, ja jaksaa uskoa että tieni vie jotakin uutta ja parempaa kohti.
Lately I've felt disappointed. Disappointed with people and their selfish ways, ungreatfulness and lack of decency towards others. Though my life has nicely settled back into its old habits in my new home, I can't help but feel like big changes have been lingering around me for the past few months. It's the end of an era and I have yet to see what it all will bring. I'll just have to keep on aiming and hoping that my arrow will spring toward something new and ultimately better.
IMG_4616
Tähtäimessä on myös pysyä kaukana pettymyksiä tuottavista ihmisistä, jotka hyötyvät kiltteydestäni ja avuliaisuudestani. Nämä ajatukset ovat syöneet motivaatiotani bloginkin suhteen, mutta tänään vihdoin päätin koittaa jotakin uutta. En ole oikeastaan koskaan kikkailut mustavalkokuvien kanssa, mutta kerrankos sitä... vähintäänkin lempikuvaajani Ansel Adamsin kunniaksi. Kuvat ovat Washingtonin eteläisimmältä rannikolta Ilwacosta, jonka sopivasti nimetyssä niemenkärjessä jököttää lähekkäin kaksi tunnelmallista majakkaa.
My aim will also be to keep my life far away from disappointing people who continue to exploit my kindness and my good nature. These thoughts have also caused me to feel unmotivated with my blog. So today I wanted to try something new with something I love. I've never really done b&w shots, but here goes nothing... at least in honor of my favorite photographer Ansel Adams. These photos are from the southernmost coastline of Washington in Ilwaco, where an aptly named cape is home to two mysterious lighthouses.
IMG_4581
IMG_4595
IMG_4593
IMG_4592
IMG_4603
IMG_4601
IMG_4605
IMG_4609
IMG_4606
IMG_4611
IMG_4591