Why Northwest is Best.

Moni teistä tietääkin jo, että USA:n luoteisosat saavat sydämeni pamppailemaan ja aiheuttavat jatkuvaa pakkomielteilyä paluusta takaisin paikalle. Mutta mikä tekee juuri tuosta maailman kolkasta minulle sen kaikkein upeimman? Tässä vain joitakin syitä listattuna muutaman instagram-kuvan kera.
Many of you already know that the Pacific Northwest makes my heart beat faster and causes me to constantly obsess about returning there. But what is it about this specific region of the world that makes it so unforgettable to me? Here are just a few things listed, along with some instagram-shots.

Lighthouses

Olen viime aikoina huomannut, että majakat ovat jokseenkin muodissa. Ainakin matkabloggaajien keskuudessa... ja miksi eivät olisi? Minulle Oregonin ja Washingtonin majakat ovat kuitenkin niitä kaikkein kauneimpia, eikä mikä tahansa majakka todellakaan kelpaa. Valkoinen runko ja jylhät kalliot kuuluvat olennaisesti minun mielikuviini.
Lately I have noticed that lighthouses seem to somehow be in fashion. At least among travel bloggers... and why wouldn't they be? To me the Oregon and Washington lighthouses are still THE most beautiful and any ordinary lighthouse just won't do. A white building and steep cliffs are an integral part of my conception of a lighthouse.
Untitled
Untitled

Pendleton Woolen Mills

Alaskassa viettämääni aikaa on luultavasti kiittäminen siitä, että olen natiivitaiteiden ja -printtien suuri ystävä. Rakkauteni Pendletonia kohtaan on myös loppumaton. Heidän laatunsa ja ajattomat printit ovat ihailtavan ihania. Yritys on (ei niin) yllättäen kotoisin Pendletonista, Oregonista.
Probably due to my time spent in Alaska, I'm very much a fan of native arts and prints. My love for Pendleton is also undying. You just gotta love their quality and timeless designs. They hail (not so surprisingly) from Pendleton, OR.
Untitled
Untitled

Waterfalls

Vesiputouksissa on vain sitä jotakin. Luonnon uskomaton voima, virtaava vesi ja tunne siitä että ihmiset ovat niin pieniä tässä maailmassa.
Waterfalls just have that certain something. The amazing force of nature, flowing water and the sense of humans being so small in this world.
Untitled
Untitled

Driftwood

Ajopuut ajelehtivat merten ja jokien virtojen mukana ja päätyvät usein suurissa määrin juuri näille Luoteis-USA:n rannoille. Itämeren kasvatille nämä ovat vain uskomattoman hienoja.
Driftwood travel with the currents of the oceans and rivers and often end up on these beaches in the Pacific Northwest. To a girl from the Baltic Sea, they are just spectacular.
Untitled
Untitled

Scenery

Sumuiset maisemat ja jylhät kalliot kolahtavat mystiikallaan ainakin minuun. Vai mitä te pidätte?
The foggy scenery and the steep cliffs are enthralling to me. What do you think?
Untitled
Untitled

The Pacific Ocean

Maailman suurin valtameri on vaikuttava. Rannoilla voi ihastella aaltoja, vuorovettä, vuorovesilammikoita ja mereneläviä, joita ei monesta paikasta löydy.
The largest ocean in the world is impressive. On the beaches of the west coast you can admire the waves, the tide, tidepools and sea life which you can't find everywhere.
Untitled
Untitled

Beaches

Rannalla käyskentely saa täällä aivan uuden merkityksen. Kauniimpia rantoja ei mielestäni olekaan. Johtuen ehkä siitä, etten pidä kuumasta laisinkaan. Täällä on useimmiten sopivan viileää.
Strolling on the beach gets a completely different meaning here. I can't think of more beautiful beaches. Perhaps due to the fact, that I don't like the heat at all. The temps here are usually quite cool.
Untitled
Untitled

Portland

Portland on hipstereiden mekka. Ihastuttava kaupunki joen varressa, joka on täynnä siltoja, pyöriä, ruokapaikkoja ja elämää. Legendaarinen skeittiparkki Burnside on plussaa.
Portland is the hipster mecca. A lovely city along a river, which is full of bridges, bikes, restaurants and life. The legendary skate park Burnside is a bonus.
Untitled
Untitled

Bridges

Lempivärini on turkoosi. Ehkä sillä on osansa siihen, että Oregonin ja Washingtonin monet turkoosit sillat niin vetoavat minuun. Suomessa siltarakentaminen on mielestäni aivan liian tylsää.
My favorite color is turquoise. Maybe it's part of the reason that the numerous turqoise bridges in Oregon and Washington are to my liking. In Finland bridge constructions are in my opinion way too boring.
Untitled
Untitled
Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Wanderlust Expert.
This post is part of Instagram Travel Thursday. More info here. Check out the organizers' blogs: Destination Unknown, Kaukokaipuu and Wanderlust Expert.