Mountains and Meadows

Tässä toiseksi viimeisessä Yellowstonen postauksessa matkaamme Grand Canyon of the Yellowstonelta vuorten yli kohti Tower Fallia ja sieltä kohti viimeisen postauksen Mammoth Hot Springsiä. Lähtiessämme matkaan iltapäivällä emme voineet kuvitellakaan kuinka monta hienoa paikkaa tulisimme vielä loppumatkasta näkemään. Ajettuamme kiemuraista vuoristotietä ylös ja jälleen alas Mt Washburnin jälkeen, avautui mutkan takaa uskomattoman kaunis vuoristoniitty. Ihmiset olivat pysähtyneet ihailemaan luontoa ja tutkailemaan kaukaisuudessa nähtyä karhua kiikareillaan.
In this second to last post from Yellowstone we will travel up across the mountains from Grand Canyon of the Yellowstone towards Tower Fall and from there to Mammoth Hot Springs coming up in the last post. As we set out in the afternoon we couldn't have imagined all the amazing things we would still come to see while exiting the park. After driving up along the winding mountain road and downward again after Mt Washburn, a beautiful mountain meadow opened up before our eyes. People had once again stopped here to admire the scenery and to peer at a rumored bear with their binoculars.
IMG_6920
IMG_6911
IMG_6927
Me emme karhua tällä kertaa nähneet, mutta pysähdyimme pian Tower Fallin näköalapaikalla. Suippojen korkeiden kivien välistä virtasi kapea mutta ylväs vesiputous alas puiden alle piiloon. Jatkoimme pian matkaa, sillä halusimme vielä ehtiä Mammothiin ennen pimeää.
We didn't spot the bear this time, but stopped soon at the Tower Fall view point. The waterfall was thin but grand, as it flowed down through some pointy tall rocks into the woods. We soon continued our journey, since we still wanted to make it to Mammoth before dark.
IMG_6929
IMG_6931
IMG_6939
IMG_6930
IMG_6944
Matka Mammothiin ei kuitenkaan sujunut ihan suunnitelmien mukaan, sillä tien poskesta löysimme vielä muutamia biisoneita, jotka viihdyttivät meitä sen verran, että ajelimme pari kertaa edes takaisin niiden ohi. Nämä olivat matkalla se suurin ruuhkien aiheuttaja, sillä eihän tuollaista mötikkää nyt oikein voi lähteä ohittamaan. Mikäs siinä perässä körötellessä...
Our drive to Mammoth didn't go exactly according to plan, since we still managed to find some bison along the side of the road, which amused so much, that we had to drive back and forth a few more times to pass them again. These guys were the biggest cause for traffic in the park, since you can't really pass such a big beast. Better just follow along...
IMG_6946
IMG_6630