Partner in Crime

Minulla on työn alla postaus Jenkki-roadtripin suunnittelusta, mutta ennen sitä haluan postata näitä tässä blogissa harvinaisempia yhteis- ja omakuvia, ja kiittää parhainta mahdollista reissuseuraa yhteisistä seikkailuista. Tärkeintä reissuun lähdettäessä on usein se, että ollaan samalla viivalla siitä mikä kiinnostaa, minkälaisella aikataululla halutaan edetä, mitä halutaan nähdä ja ollaanko valmiita joustamaan yhteisen hyvän vuoksi. Minulla on käynyt uskomattoman hyvä tuuri, että olen löytänyt reissuseuraksi tyypin joka innostuu samanlaisista asioista kuin minä, lähtee mukaan hulluimpiinkin ehdotuksiin ja jaksaa tarpeen mukaan herätä kolmelta aamuyöllä nähdäkseen kanssani auringon nousevan jonkun vuoren huipulla. Kymmenen tunnin ajopäivät, eväiden syöminen autossa ja teltassa nukkuminen ovat tuntuneet riemukkailta kun mukana on ollut ystävä isolla Y:llä. Kiitos siis Suvi näistä yhteisistä reissuistamme. ♥
I'm working on a post about planning a successful US road trip, but before that I just have to post some pics of me and my travel buddy and thank this best possible travel companion of mine for our mutual adventures. The most important part about heading out on a trip together with someone, is that you have a common agreement on what you're both interested in, what kind of schedule you want to keep, what you want to see and what you're willing to compromise for the mutual wellbeing. I've been incredibly lucky to have found a travel companion who gets excited about very similar things as me, doesn't skip a beat when I suggest something crazy and will get up at 3 in the morning to see the sunrise on top of some mountain. Driving for ten hours straight, eating snacks in the car and sleeping in a tent have all felt joyful, when I've been with a friend with a capital F. So thank you Suvi for all our travels together. ♥
IMG_9444
IMG_4140
IMG_3393
IMG_0331
IMG_5728
IMG_5667
IMG_9613
IMG_4667
IMG_9643
IMG_5321
IMG_1952
IMG_2039
IMG_4142
IMG_4111-2
Kiitos vielä Suville kuvista joissa minä esiinnyn ja random naiselle, joka nappasi meistä yhteiskuvan Snoqualmiella. Muut yhteiskuvat on otettu ajastimella tai pitkällä käsivarrella.
Thanks again to Suvi for the pics I’m in and the random stranger, who snapped our pic at Snoqualmie. The other pics have been taken with a timer or an extremely long arm.