Happy Holidays in Edinburgh

From the spin of the wheel
comes a spiral
threading itself
up through the vessel
until it reaches the rim

where this twist in the clay
slips into air
then travels on invisibly
beyond the turning earth
and up into the whirling stars.

"Spiral" by Elizabeth Burns

Joulukuussa vietin viikon Edinburghissa ja Skotlannin Ylämailla ystäväni kanssa. Edinburgh näyttäytyi meille juuri sellaisena kuin olin sen kuvitellutkin, täynnä historiaa ja mystiikkaa. Nautin katujen, vanhojen rakennusten ja ympäröivän luonnon tutkimisesta tässä viehättävässä vanhassa kaupungissa. Se oli täydellinen kohde talviseen vuodenaikaan, ja jopa kuuluisa skotlantilainen sade väistyi, jotta pääsimme tutustumaan kaupungin helmiin. Näiden kuvien myötä haluan toivottaa onnellista uutta vuotta!

In December I spent a week in Edinburgh and the Scottish Highlands with a friend. Edinburgh presented itself just as I had imagined, full of history and mystique. I enjoyed exploring the streets, the old buildings and the surrounding nature of such an intriguing old city. It was the perfect destination for this time of year and even the famous Scottish rain subsided enough for us to get acquainted with the must see's of the city. With these images I would like to wish you Happy Holidays and a Fortunate New Year!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled