Paradise in Phuket

Marraskuinen reissu Phuketin lämpöön tuntuu jo niin kaukaiselta, vaikka matkasta on kulunut vasta muutama kuukausi. Ehkä juuri siksi koen nyt talven keskellä tarpeelliseksi palata näihin paratiisimaisemiin kuvien kautta. Jos joku olisi sanonut minulle tasan vuosi sitten, että tulen loppuvuodesta matkustamaan Thaimaahan, olisin vain nauranut ja sanonut ettei muuten varmasti tule tapahtumaan. Olen tosin huomannut että olen viimeisen vuoden aikana tehnyt monta muutakin asiaa, joita aiemmin en olisi ajatellut mahdolliseksi. Phuketin paratiisimaisemat lämmittävät mieltä ja henkistä lämpötilaani juuri nyt, ja voin hyvin ymmärtää miksi monet matkaavat näihin maisemiin lämmittämään luitaan ja hoitamaan pimeyden aiheuttamaa alakuloisuutta. Oletteko käyneet Thaimaassa, ja mikä siellä on teidän mielestä parasta?
Our trip to the warmth of Phuket already feels so distant, even though it’s only been a few months since then. Maybe that's why it feels so comforting to go back to these photos from paradise right now, in the middle of winter. I someone had told me exactly a year ago, that I would be traveling to Thailand later in the year, I would have just laughed and said that it will definitely not happen. However I’ve noticed that during the past year, I’ve also done many other things that I didn’t think would ever be possible. The paradisiacal landscapes of Phuket make me feel warm inside and help me get through the winter. Finally I can understand why so many people travel to these views to warm their bones and to take care of the blues that the long dark winters bring on. Have you been to Thailand, and what did you like best about it?
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Löydät minut instagramista täältä. Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Wanderlust Expert.
You'll find me on instagram here. This post is a part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown, Skimbaco Lifestyle and House of Anaïs.