Ecola State Park

Ecola State Park sijaitsee Seasiden ja Cannon Beachin välissä ja sinne ajetaan aaltoilevaa metsätietä pitkin. Niemenkärjestä aukeaa upea näkymä kohti Cannon Beachin 72 metristä Haystack Rockia ja Tyynen valtameren tyrskyjä. Osavaltion puistot, eli State Parkit ovat hyvin hoidettuja ja niihin täytyy usein myös maksaa pieni pääsymaksu. Samalla maksulla pääsee puistoon sisään kokonaisen viikon ajan. Tästä niemenkärjestä ei majakkaa löydy, mutta seuraavassa postauksessa päästään taas ihailemaan Oregonin valkorunkoisia ihmeitä.

Ecola State Park lies between Seaside and Cannon Beach and you can drive there along a billowy forest road. An incredible view opens up from the end of the peninsula towards the 235-foot Haystack Rock on Cannon Beach and the waves of the Pacific. State Parks are very well maintained and you'll usually have to pay a small entrance fee to enter. You can access the area with the same receipt for a full week. There is no lighthouse in this area, but in the next post you'll get to admire some more of Oregon's white-bodied wonders.

IMG_4802
IMG_4798
IMG_4800
IMG_4805
IMG_4806
IMG_4811
IMG_4799
IMG_4810
IMG_4801
IMG_4813