Lighthouse Love

Majakkarakkauteni syttyi Oregonissa vuosia sitten juuri näissä maisemissa. Oregonin karuissa rannikossa on jotakin niin taianomaista, jota en vain voi vastustaa ja majakat kuuluvat yhtälöön olennaisesti. Tietynlainen melankolisuus ja kaiho ovat tunteita, joista koen tietyllä tapaa olevani riippuvainen. Meren tai vuorimaiseman äärellä tykkään rauhoittua ja olla hiljaa, ja vain tuntea melankolian ympäröivän minut. 

My love for lighthouses was ignited in Oregon years ago in these particular views. There's something so magical about the rugged Oregon Coast, that I just can't resist and lighthouses are an essential part of this. A certain kind of melancholy and nostalgia are feelings I somehow feel dependent on. By the ocean or the mountains I like to quiet down and be silent and just feel the melancholy enveloping me.

IMG_0950-2
IMG_4851

Vierailin Cape Mearesin majakalla ja tässä niemenkärjessä ensimmäistä kertaa seitsemän vuotta sitten, ja olin iloinen päästessäni vihdoin takaisin paikkaan, joka teki minuun aikanaan niin suuren vaikutuksen. Pidättekö te majakoista, ja osaatteko selittää missä majakkojen viehätys oikeastaan piilee?

I visited the Cape Meares lighthouse and this same peninsula for the first time already seven years ago and I was delighted to finally return to this place, which made such an impression on me back in the days. Are you a fan of lighthouses and can you explain why they have that certain charm?

IMG_4817
IMG_4823
IMG_4831
IMG_4835
IMG_4832
IMG_4838
IMG_4829
IMG_4824
IMG_4842
IMG_4854