Aurora Borealis

Viime päivinä instagram-feedini on täyttynyt revontulikuvista ympäri maailman. Etelä-Suomessakin kuulemma nähtiin näitä taivaan valoihmeitä, mutta minähän en tiedä siitä oikeastaan mitään, sillä vietin juuri kuluneen viikon maailman parhaissa revontulimaastoissa Ruotsin Lapin Abiskossa, jossa pääsimme viime lauantaiyönä todistamaan näitä pohjoisen uskomattomia valoihmeitä.

During the past couple of days my instagram feed has been flooded with pictures of aurora borealis from around the world. They even showed themselves in Southern Finland a few days ago, but I wouldn't know anything about it, since I just spent the past week in the aurora capital of the world in Abisko, Swedish Lapland, where we got to admire these amazing northern lights last Saturday night.

IMG_0552-2