Take Me to the Mountains

IMG_6132

Tähän aikaan viime vuonna matkasuunnitelmat kuulostivat yhtä vuoristoisilta kuin ne kuulostavat nytkin. Ruotsia, Norjaa ja Pohjois-Amerikkaa on tiedossa tälläkin kertaa. Ensimmäinen reissu Riksgränsenille starttaa jo ensi viikolla ja toukokuussa lennämme jälleen pohjoiseen, josta ajelemme Lofooteille matkailuautolla. Kesän lopussa tie vie jälleen kerran Yhdysvaltoihin, mutta myös Kanadan Albertaan, jonne olen halunnut jo useamman vuoden. Seuraava eeppinen road trip on siis jo lähestulkoon valmiiksi taputeltu, ja ensimmäinen matkamiitti meillä onkin tänään. Alla nyt esimakua siitä, mitä alkava matkailuvuosi on tuomassa tullessaan. Amerikan reissusta on tulossa tarkempaa matkasuunnitelmaa vielä myöhemmin. Onko teillä mitään erityisvinkkejä allaoleviin kohteisiin? Oletteko käyneet jossakin niistä?

This time last year my travel plans sounded just as mountainous as they do now. I'm looking at the same old Sweden, Norway and North America all over again. The first trip to Riksgränsen will gear up already next week and in May we will be flying up north North to drive an RV all the way to the end of Lofoten Islands. At the end of the summer I'll once again be heading to my beloved United States, but also to Alberta in Canada, where I've been wanting to travel for several years already. The next epic road trip is pretty much already set and our first official travel meet will be held today. Here are some tidbits into what this travel year will bring. I will be posting more about the details of our North American road trip later on. Do you have any special travel tips for these destinations? Have you been to any of them?


Riksgränsen

Lofoten

Colorado

Rockies
Long Way Home

Wyoming

IMG_6838
DSC_2020
Trading Post

South & North Dakota

DSC_2123-2
DSC_2087-2

Montana

IMG_7056
IMG_4111-2

Alberta

Utah

Arizona

New Mexico

Texas

Kaikki kuvat ovat omiani, ellei alla toisin mainita.

All pictures are mine, unless otherwise marked below.