Bainbridge Island Ferry

Tiedättehän ne Seattleen sijoittuvat televisiosarjat, joiden maisemakuvissa vilahtelevat kaupungin edustalla liikkuvat lautat. Olympicin niemimaalle Seattlen vastarannalle pääsee kahdella tapaa. Joko ajamalla Tacoman kautta noin 2 tunnin matkan tai ottamalla Seattlen satamasta autolautan. Lauttamatkan hinta ei todellakaan päätä huimaa, sillä saimme auton ja itsemme Bainbridge Islandille noin 40 minuutin päähän 25 dollarilla. Seattlen ympäristössä onkin paljon asutusta saaristossa ja sinne kuljetaan kätevästi juuri näillä lautoilla. En voi kuin hämmmästellä hyvää tuuriamme säiden suhteen. Viimeisten 20 vuoden aikana kun olen vieraillut Seattlessa, on siellä yleensä aina ollut sateista ja harmaata. Nyt aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta.

You know those tv-shows set in Seattle, where the surrounding scenery is often shown with ferries arriving and departing from the city. There are two ways to get to the Olympic Peninsula on the opposite shore from Seattle. You can either drive the 2 hour distance through Tacoma, or you can catch the ferry at the harbor. The ferry really wasn't expensive, since we got ourselves and the car over to Bainbridge Island around 40 minutes away, for 25 dollars. There are many islands surrounding the city and they are all easily accessible by these particular ferries. I can't but wonder at our luck with the amazing weather. All the other times over the past 20 years, when I've visited Seattle, it has usually been gray and dreary. Now we had sun all the way.

IMG_4218
IMG_4242
IMG_4203
IMG_4220
IMG_4204
IMG_4216
IMG_4213
IMG_4209
IMG_4205
IMG_4202
IMG_4210
IMG_4239
IMG_4233
IMG_4247