Heavenly Haystack Rock

Edellisen kerran kun vierailin Oregonin Cannon Beachillä teki ranta minuun niin unohtumattoman vaikutuksen, että olin jo pitkään unelmoinut paluusta tänne ihailemaan rantaan iskeytyviä aaltoa, pehmeää hiekkaa jalkojeni alla ja kaukaisuudessa siintävää massivista Haystack Rock -kiveä. Harmikseni aurinko oli pilvessä saapuessamme, ja ehdin jo pohtia tulisimmeko näkemään minkäänlaista auringonlaskua lainkaan tällä kertaa. Vaikkei aurinko itse kuitenkaan näyttäytynyt, oli valo kuitenkin niin erityinen ja veden pinta niin maagisen pehmeä, että lopulta olin vain kiitollinen siitä, että olin jo toisen kerran elämässäni päässyt kokemaan jotain näin taianomaista tällä taianomaisella rannalla. Täytyykö rannan aina olla trooppinen ollakseen kiinnostava?

The previous time I visited Cannon Beach, it made such an impression on me, that I'd already for long dreamt about returning here to admire the waves crashing down along the shore, the soft sand under my feet and the massive Haystack Rock in the distance. To my chagrin the sun was hiding behind the clouds as we arrived at the beach, and I already worried that we wouldn't see any kind of sunset. Even if the sun didn't show itself at all this time around, the light was so special and the surface of the water so magically smooth, that in the end I was just grateful to have already for the second time in my life gotten to experience something so magical on this beach. Does a beach have to be tropical to have that certain appeal?

IMG_4655
IMG_4644
IMG_4650
IMG_4648
 
IMG_0796
 
IMG_4669.jpg
IMG_4662
IMG_4709-2.jpg
IMG_4756-2.jpg