A Week in Lofoten

Nothing behind me, everything ahead of me, as is ever so on the road.
— Jack Kerouac

Pari viikkoa sitten matka oli vielä edessä jännityksen täyteisin odotuksin. Asiat ei aina mene matkoilla kuten haluaa, mutta toisaalta ei ne mene elämässäkään aina ihan suunnitellusti. Loppukesän uusia seikkailuita odottaessa ehdin hyvin postailla teille kokemuksia viikon mittaiselta matkailuautoreissulta Norjan Lofooteille. Tällä kertaa ajattelin kirjoittaa päiväkirjamaisesti, kronologisessa järjestyksessä ja kertoilla teille siitä mikä matkalla meni odotetusti ja mikä ei. Varmaa on kuitenkin se, että matkalta palattua olen taas useaa kokemusta rikkaampi. Tässä teille makupaloja siitä mitä tuleman pitää.

A couple weeks ago the trip was still ahead with excited expectations. Things don't always go as planned when traveling, which also seems to apply to life in general. While I await the new adventures at the end of summer, I'll have plenty of time to post some of my experiences from a weeklong RV trip to Norway's Lofoten. This time I thought I'd go in a diary-like fashion in chronological order and tell you what went as planned and what did not. What's certain, is that once again, I'm more seasoned and experienced than I was before. Here's a peek into what's coming up.

Lofoten-preview-17.jpg
Lofoten-preview-95.jpg

Matka toteutettu yhteistyössä TouringCarsin kanssa.

This trip was done in cooperation with TouringCars.