A Week in Lofoten

Nothing behind me, everything ahead of me, as is ever so on the road.
— Jack Kerouac

Pari viikkoa sitten matka oli viel√§ edess√§ j√§nnityksen t√§yteisin odotuksin. Asiat ei aina mene matkoilla kuten haluaa, mutta toisaalta ei ne mene el√§m√§ss√§k√§√§n aina ihan suunnitellusti. Loppukes√§n uusia seikkailuita odottaessa ehdin hyvin postailla teille kokemuksia viikon mittaiselta matkailuautoreissulta Norjan Lofooteille. T√§ll√§ kertaa ajattelin kirjoittaa p√§iv√§kirjamaisesti, kronologisessa j√§rjestyksess√§ ja kertoilla teille siit√§ mik√§ matkalla meni odotetusti ja mik√§ ei. Varmaa on kuitenkin se, ett√§ matkalta palattua olen taas useaa kokemusta rikkaampi. T√§ss√§ teille makupaloja siit√§ mit√§ tuleman pit√§√§.

A couple weeks ago the trip was still ahead with excited expectations. Things don't always go as planned when traveling, which also seems to apply to life in general. While I await the new adventures at the end of summer, I'll have plenty of time to post some of my experiences from a weeklong RV trip to Norway's Lofoten. This time I thought I'd go in a diary-like fashion in chronological order and tell you what went as planned and what did not. What's certain, is that once again, I'm more seasoned and experienced than I was before. Here's a peek into what's coming up.

Lofoten-preview-17.jpg
Lofoten-preview-95.jpg

Matka toteutettu yhteistyössä TouringCarsin kanssa.

This trip was done in cooperation with TouringCars.