Counting Sheep

Suomen suven suurin juhla, eli juhannus kolkuttelee jo ovella. Joskus juhannuksella oli minulle suurikin merkitys kun tapasin viettää sitä vuosittain perheen kanssa ystävien saaressa Hangon ulkopuolella. Viime vuosina olen vain pyrkinyt välttämään tätä pakollista juhlaa, ja tällä kertaa olenkin ollut suunnittelematta yhtään mitään. Pääasiassa ajattelin nukkua, ja jos keli sallii, suunntataan ystäväni kanssa metsään testaamaan uutta kahden hengen telttaa joka ostettiin muutama päivä sitten toisen ystäväni kanssa puoliksi. Yhteishuoltajuus siis. Nukkuminen on vahvasti agendalla pitkän työputken jälkeen. Unitunnelmissa jätän teidät laskemaan näitä Lofoottien lutuisia lampaita. Hyvää Jussia!

Traditional Finnish Midsummer celebrations are just around the corner. Back in the day this holiday had quite a big meaning for me, when I used to spend every Midsummer on an island outside Hanko with some friends of the family. During the last few years though, I've been avoiding this mandatory celebration and this year I haven't really made any plans at all. Mainly I've thought about sleeping and weather permitting, we might head out into the woods with a friend to test out the new 2-person tent I just bought with another friend of mine. A joint custody of sorts. So sleeping will mostly be on my agenda after working way too much lately. I'll leave you counting these sheep from Lofoten!

Sheep-12
Sheep-4
Sheep-16
Sheep-6
Sheep-15
Sheep-18
Sheep-20
Sheep-25
Sheep-22
Sheep-14
Sheep-8
Sheep-10
Sheep-11
Sheep-23
Sheep-21
Sheep-24
Sheep-19
Sheep-26
Sheep-27