Heavenly Peaks

Vuorissa on eroja. Jonkin verran vuoria nähneenä on tietenkin minullakin suosikkini, vaikka oikeastaan vuori kuin vuori iskee. Jos nyt kuitenkin jotain pitäisi mainita, niin lumiset huiput tekevät yleensä sen suurimman vaikutuksen. Lofooteilla värimaailma oli vielä toukokuussa sopivan viileä ja huiput lumessa. Näitä taivaallisia vuorenhuippuja katsellessa olisi mielenkiintoista nähdä iskisikö nämä samat maisemat sieluun vielä loppukesän vehreydessäänkin? Minkälaisista vuorista te pidätte?

There are differences in mountains. Since I've seen quite a bit of mountains in my lifetime, I of course have favorites, even if I generally like them all. But if I had to mention something I especially like, it would have to be snowcapped peaks. In Lofoten the scenery was still perfectly cool and snowy in May. I couldn't help but wonder if I would be equally impressed by these same mountains even in late summer when they've already turned green? What kind of mountains do you like?

Heavenly Peaks-14.jpg
Heavenly Peaks-13.jpg