Pen Pal

Olen parin viime viikon ajan testaillut minulle vierasta kameraformaattia. Käyttööni päätyi siis sattumalta Olympus Pen Mini E-PM1 ja siinä objektiivina Sigman 19mm f2.8. Olen viimeksi noin 7 vuotta sitten räpsinyt menemään pienemmällä kameralla ja kesti hiukan totutella tähän kapistukseen. Päätin ottaa projektiksi kesän ajan kantaa tätä välinettä mukanani koko ajan sen keveyden takia ja katsoa olisiko minusta kenties vaihtamaan Canon-leiristä johonkin muuhun. Sillä helpostihan ostan tuohon linssiin itselleni järkevämmän rungon sille päälle sattuessani. Onko teillä vinkkejä aloittelevalle Olympus-kuvaajalle? Ovatko kuvat aina kamerasta kiinni? Huomaatteko näissä eroa kuviin joita yleensä postaan?

For the past few weeks now I've been testing a new camera format for myself. I accidentally got a hold of an Olympus Pen Mini E-PM1 with a Sigma 19mm f2.8 lens. The last time I shot pictures with a smaller camera was already 7 years ago and it's taken a bit of getting used to this thing. I decided to take on a summer project and carry this device with me at all times due to its light weight and perhaps look into changing from my trusty Canon to something else. It might be quite easy for me to just buy a more fitting body for my needs and this lens, if I happen tofeel like it. Do you have any tips for an Olympus beginner? Can you take equally good pics with a lesser camera? How do these look to you?

Penpal-25
Penpal-10
Penpal-2
Penpal-24
Penpal-9
Penpal-8
Penpal-23
Penpal-11
Penpal-5
Penpal-18
Penpal-12
Penpal-7
Penpal-30
Penpal-28
Penpal-14
Penpal-17
Penpal-26
Penpal-29