Lofoten ♥

Viikko Lofooteilla tarjosi juuri sitä mitä tilattiinkin. Vuoria, rantoja, nuotioita ja luontoa. Pohjois-Norjan helmi toi jokseenkin mieleen Alaskan ja nautin ihan täysillä hiljaisista hetkistä rannalla kirjani kera retkituolissa istuskellen. Pohjoisen kesät on parasta mitä tiedän, valoa ja viileyttä. Miltäs näyttävät Lofootit näiden kuvien perusteella?

A week in Lofoten offered exactly what we'd ordered. Mountains, beaches, campfires and nature. This gem of Northern Norway reminded me a bit of Alaska and I utterly enjoyed sitting in silence on the beach reading my book. The summers up north are my favorite, light and cool. How does Lofoten look to you in these pics?

Löydät minut instagramista täältä. Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination UnknownKaukokaipuu ja Veera Bianca.

You'll find me on instagram here. This post is a part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown and Skimbaco Lifestyle.