Campvibes

Kesän lopussa koittavaa kuukauden mittaista Jenkkeihin ja Kanadaan suuntautuvaa road tripiä odottaessa on ollut hyvää aikaa ajaa sisään retkikamppeita ja täydentää retkitaitoja. Touko-kesäkuussa tuli vietettyä aika monta yötä tai ainakin iltaa jossain päin Etelä-Suomea retkeillessä ja kaikki oleelliset tarpeet alkaa olla kasassa. Erinäisillä kokoonpanoilla olemme käyneet Nuuksion kansallispuistossa, Iso-Melkuttimella Lopella, Liesjärven kansallispuistossa, Soukassa Hanikan luontopolulla ja vielä Sipoonkorven kansallispuistossa.

While I've been waiting for our month-long road trip to the US and Canada at the end of the summer to begin, I've been eagerly testing out my camping gear and perfect my outdoor skills. In May-June I spent quite a few nights and some evenings hiking and camping somewhere around Southern Finland. Now it finally feels like all the essentials are in order. With a few different friends we've visited several Finnish National Parks, some outdoor recreation areas and some nature paths all over Southern Finland. It's been so much fun.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Täydelliseen retkivarustukseeni kuuluu tällä hetkellä Lowe Alpinen rinkka, North Facen 2-hengen teltta/5-hengen jenkkiteltta, Expedin puhallettava makuualusta, puhallettava retkityyny, kesämakuupussi, kolmen kauden makuupussi, puuvillalakana, koiran makuupussi ja -alusta, kaasu-Trangia tarvikkeineen, retkimuki ja -astiat, Stanleyn retkipakki, myrskylyhty ja muut pientarvikkeet kuten tulitikut, puukko, linkkuveitsi, vessapaperi, sytytyspalat, hyvät eväät jne. Näitä voisi listata loputtomiin. Ehkä tärkeintä on kuitenkin mukavat jalkineet ja seikkailunhalu. Kyllä telttailu on ihanaa kun siitä nauttii!

My perfected camping equipment now includes a Lowe Alpine backpack, a 2-person North Face tent, a 5 person tent, an Exped inflatable sleeping mat, an inflatable pillow, 2 sleeping bags and a travel sheet, the dog's sleeping bag and mat, a Trangia camp stove with a gas burner, a camp mug and other dishes, a Stanley food box, a barn light and other little essentials such as matches, a Swiss army knife, toilet paper, lighter blocks, snacks etc. This list goes on. Maybe the most important thing would still have to be comfy footwear and the taste for adventure. Camping is pure bliss when you enjoy it!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Oletteko te käyneet tänä kesänä retkeilemässä? Mitä kuuluu varustukseenne? Mikä on suosikkikansallispuistonne Suomessa?

Löydät minut instagramista täältä. Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination UnknownKaukokaipuu ja Veera Bianca.

Have you gone camping this summer? What do your essentials include? Which is your favorite National Park?

You'll find me on instagram here. This post is a part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown and Skimbaco Lifestyle.