Serendipity

Satunnaiset kohtaamiset, ihmiset, itselleen rehellisenä pysyminen, kokemukset, tunteet ja muiden kunnioittaminen ovat olleet mielessä viime aikoina. Luin jutun yksilöllisyydestä ja siitä miten jokainen satunnainen kohtaaminen on tärkeä tällä sosiaalisen median aikakaudella. Tänä kesänä olen yrittänyt pistää oman sosiaalisen median käytön kuriin. Se etten ole katsonut Facebookia ja Instagramia yhtä usein kuin yleensä on tuntunut vapauttavalta ja saanut minut ajattelemaan niitä asioita jotka tekevät minut onnelliseksi ja jotka tekevät elämästä täydellisen. Pienet asiat, satunnaiset kohtaamiset, muista välittäminen ja epäitsekkyys, ikimuistoiset hetket ja ne rakkaat ihmiset, jotka saavat meidät tuntemaan olomme erityisiksi olosuhteista riippumatta, ovat niitä asioita joilla on väliä. Tämän myötä olen myös ottanut pienen tauon bloggaamisesta ja koneen käytöstä vapaa-ajalla.

Chance encounters, people, staying true to your heart, experiences, feelings and how to treat others with respect have all been on my mind lately. I recently read an article about the power of individuality and how every chance encounter is valuable in this era when social media is controlling our lives. This summer I've tried taking control of my own social media behavior. Not looking at Facebook and Instagram as much as usual has felt liberating and made me think of the things that really make me happy and make my life complete. The little things, the chance encounters, caring for others and being selfless, the moments that linger, the people we love and the ones who make us feel special despite the circumstances are all things that really matter to me. Maybe it's also due to these thoughts that I've taken a little break from blogging and being on my computer while enjoying my spare time.

Untitled

Satunnaiset kohtaamiset saivat ajattelemaan ihmisiä, joita kohtaamme matkustaessa. Yksi parhaita juttuja työssäni ja puheliaassa luonteessani on keskusteluihin heittäytyminen ulkomaalaisten kanssa. Eilen minulla oli mitä ihastuttavin kohtaaminen argentiinalaisen naisen kanssa, joka saatuaan minulta roppakaupalla apua henkilökohtaiseen ongelmaansa, kutsui minut luokseen Buenos Airesiin. Ja koska olen unelmoinut Patagoniasta pienen ikuisuuden, saatan joku päivä tarttua hänen tarjoukseensa.

Chance encounters have also made me think of the people we meet while traveling. One of the best things about my job and my outgoing personality is sparking conversations with random people from all around the world. Yesterday I had the most delightful encounter with a lady from Argentina, who after receiving heaps of help from me for a personal problem, invited me to come visit her in Buenos Aires anytime. Since I've been dreaming of Patagonia for a small forever, I might someday just take her up on that offer.

Untitled

Yksi satunnainen kohtaaminen osui kohdalle Uttakleivin rannalla Lofooteilla. Siirsimme asuntoauton Hauklandin rannalta tunnelin läpi Uttakleivin puolelle vielä iltamyöhään auringonlaskun katselua varten ja samoilimme hiekkarannalla ihastelemassa maagista valoa. Rannalla oli lisäksemme vain muutamia ihmisiä ja kaukaisuudessa seisoi mies koiransa kanssa kuvaamassa.

One chance encounter came our way on the Uttakleiv beach in Lofoten. We moved the touring car from Haukland Beach through the tunnel over to Uttakleiv late at night to watch the sunset and meandered around the beach admiring this magical light. There were only a few other people there and in the distance we saw a guy taking photos with his dog.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Koira nimeltä Zuleika, eli arabiaksi prinsessa tuli tekemään lähempää tuttavuutta ja näin saimme syyn jutella myös kuvaajan kanssa. Hän oli unkarilainen surffaaja ja entisöijä, joka asui Norjassa toteuttaen unelmaansa vuorista ja merestä. Tämä hetki rannalla miehen ja koiran kanssa auringonlaskua ihaillen on jäänyt ikuisesti mieleen. Jos hän lukee tätä haluan lähettää hänelle terveiset.

The dog named Zuleika, or princess in Arabic came over to get acquainted and so we also had reason to talk with the photographer. He was a Hungarian surfer and restorer, who lived in Norway fulfilling his dream of the mountains and the ocean. I will always remember this moment on the beach with the man and his dog. If he is reading this, I would like to send him my greetings.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Mikä on unohtumattomin satunnainen kohtaaminen joka teidän matkoilla on osunut kohdalle?

Which is the most memorable chance encounter that you've had while traveling the world?