Eternal Summer

But thy eternal summer shall not fade,
Nor lose possession of that fair thou ow’st,
Nor shall death brag thou wander’st in his shade,
When in eternal lines to time thou grow’st,
So long as men can breathe, or eyes can see,
So long lives this, and this gives life to thee.
— Sonnet XVIII by Shakespeare

Tämä kesä on ollut poikkeuksellinen. Poikkeuksellinen ja erilainen. Ja se on sujahtanut ohi niin nopeasti. Odottaessani uusia matkoja syksyn kynnyksellä, olen tehnyt luvattoman määrän työtunteja ja käyttänyt kaiken vapaa-aikani tutkien kotiseutujani ja viettäen aikaa ulkona. Ehkä parasta kesässä on valon määrä ja energia jota se on antanut. Tänä kesänä enemmän kuin koskaan olen nauttinut ihmisten tapaamisesta ja heidän seurastaan. Ihmiset ovat se minun juttuni. Loppukesä vetää jokseenkin melankoliseksi, tässäkö tämä nyt oli? Sateineen päivineen tämä kesä on kuitenkin ollut juuri sellainen kuin sen pitikin. Etappi matkalla uusiin seikkailuihin. Kunpa kesä voisi olla ikuinen.

This summer has been exceptional. Exceptional and different. And it has flown by so fast. As I've been waiting for more travels at the brink of autumn, I've worked more hours than I probably should have and spent my few leisurely hours exploring my home country and being active outdoors. Probably the best part about summer is the amount of light and the energy I've had. This summer more than ever I've also enjoyed meeting and being around people. They are what make me tick. The end of summer kinda makes me melancholy, was this really it? With all its rainy days, this summer has however been just what it ought have. A path towards new adventures. If only summer could last forever.

Löydät minut instagramista täältä. Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta. Lue ohjeet täältä ja kurkkaa myös järkkääjien blogit: Destination UnknownKaukokaipuu ja Veera Bianca.

You'll find me on instagram here. This post is a part of Instagram Travel Thursday. More info here. Also check out some of the organizers: Destination Unknown and Skimbaco Lifestyle.