What Travel Brings

Savannah scatters and the seabird sings
So why should we fear what travel brings? 
What were we hoping to get out of this? 
Some kind of momentary bliss?
- "Nothing Arrived" by the Villagers

Matkustaminen on antanut minulle niin paljon enemmän kuin pelkkää hetkittäistä onnea. Enpä tiennyt kun 16-vuotiaana nousin Alaskaan vievään lentokoneeseen, että siitä alkaisi elämäni suurin seikkailu, ja että matkakohteeni tulisi muuttamaan elämäni ikuisiksi ajoiksi. Koska silloin elämäni todella alkoi. Opin tuntemaan itseni, opin mitä haluan tehdä elämässäni ja missä haluan olla. Sen jälkeen matkustamisesta on tullut oleellinen osa elämääni. Tykkäsin aina ottaa kuvia matkoillani ja ne kuvat olivat minulle niin tärkeitä. En kuitenkaan löytänyt oikeaa kanavaa sille kaikelle, kunnes lokakuussa 2012 päätin että oli oman matkablogin aika.

Travel has brought me so much more than just momentary bliss. Little did I know when I at 16-years of age boarded a plane to Alaska, that it would be the start of the biggest adventure of my life, and that my destination would come to change my life forever. Because that's when my life truly began. I got to know myself, learned what I love to do in life and where I really want to be. After that, travel has become an integral part of my life. I always loved to take pictures of my travels and kept them close to heart, but never found a real outlet for it all until I in October 2012 decided that it was time for my own travel blog. 

Matkabloggaamisesta, tarinoiden ja kuvien jakamisesta on tullut suuri osa elämääni ja se on antanut minulle niin paljon. Yksi parhaista asioista on kuitenkin se, että olen päässyt tutustumaan kaikkiin näihin ihaniin ihmisiin ja verkostoitumaan. Olen ylpeä voidessani kutsua niin montaa matkabloggaajaa ystävikseni. Ja samalla kun yritän pitää mainoksia ja liiallista kaupallista sisältöä poissa blogistani, olen kuitenkin ollut onnekas ja saanut kutsuja erilaisille reissuille ja matkatapahtumiin. Yksi suurimmista mahdollisuuksista tulee osaltani kuitenkin alkamaan tänä sunnuntaina. Olen saanut kunnian tulla valituksi NBE Finland host-bloggaajaksi 55 ulkomaalaiselle bloggaajalle, jotka saapuvat Suomeen Matka 2016 -messuja ja Suomi-retkiä varten. Seuraavat pari viikkoa tulevat kulumaan hujauksessa, kun kalenterini on täynnä tapahtumia, matkoja ja verkostoitumista. Tästä tulee niin hauskaa! Voitte seurata seikkailuitani snapchatissa @deepredblues, instagramissa @keamar ja NBE:n snapchatissa @nbefi ja instagramissa @nbefinland.

Kunnes palaan taas linjoille, tässä teille pieni video yhdestä lempilajeistani, lumilautailusta. Kuvasin tämän viime vuonna Abiskossa, Ruotsin Lapissa, kun pääsimme helikopterin kyydissä Abiskon kansallispuiston sydämeen.

Travel blogging, sharing my stories and my pictures has become such a big part of my life and has brought me so many things. One of the best things however, has been getting to know all these wonderful people and networking. I'm proud to call so many other travel bloggers my friends. And as I try to keep ads and excessive marketing posts out of my blog, I have been fortunate to get invitations to so many different kinds of cool trips and events. One of the greatest opportunities for me will start this Sunday. I've had the honor to be selected as one of the NBE Finland Host-bloggers for 55 international travel bloggers arriving in Finland this weekend for the Matka 2016 Travel Fair, including a couple weeks of winter fun in my home country. Needless to say, I will be up to my ears with events, travel and networking the next couple of weeks. It will be so much fun! You can follow my adventures on snapchat @deepredblues, on instagram @keamar and on NBE's snapchat @nbefi and instagram @nbefinland.

Until I'm back again, I'll leave you with a video of my favorite winter activity, snowboarding, which I shot last year in Abisko, Swedish Lapland, when we got to board a helicopter and fly off into the wilderness of Abisko National Park.

PS. Matkamessuille suuntaavat hoi! Tsekatkaa Matkamessuilla vieraillessa matkabloggaajien upea hyväntekeväisyyskirpputori Travel Bloggers Give Back, jonka tuotot ohjataan suoraan Autolla Nepaliin -projektin hyväksi. Deep Red Blues on myös mukana tempauksessa, johon tulen toimittamaan matkainspiraatiota Jenkkimatkailuun liittyvien opusten ja retkitarvikkeiden muodossa!