Golden Hour at Bryce Canyon

"Watchin' a stretch of road, miles of light explode
Driftin' off a thing I'd never done before...
What does it mean to feel? Millions of dreams come real
A feelin' in my soul I'd never felt before"
- from "Golden" by My Morning Jacket

Valo on yleensä otollisimmillaan valokuville auringonnousun ja -laskun aikaan. Useimmiten jopa ennen tai jälkeen. Kun luonnon valoon yhdistää vielä kirkkaan oranssit Bryce Canyonin kalliot syntyy jotain taianomaista. Näissä kuvissa oli niin paljon värejä, ettei niihin oikeastaan tarvinnut lisätä yhtään mitään. Eikä minulla ole näihin maisemiinkaan mitään lisättävää. Täällä riitti kävellä hiljaa katsellen kun luonto pisti parastaan, ja tuntea mitä elämä ja unohtumattomat matkat voikaan tuoda tullessaan. Yleensä minulla ei jää sukanvarteen paljoa säästöön, mutta säästöön muistin syövereihin jäävät ainakin nämä matkat, nämä paikat ja nämä muistot.

The light is usually most favorable for taking photos right around sunrise and sunset. Usually even before or after. When you combine amazing natural light with the bright orange cliffs of Bryce Canyon, it makes for something magical. These pictures had so many colors that I didn't really have to add anything to them. And I don't really have anything to add to this scenery either. Here it was enough to walk around watching as nature was putting on a show and to feel what life and unforgettable travels can bring. Usually I can't really manage to save up much, but I will always keep these trips, these places and these memories safe in my mind.

Bryce Canyon-10
Bryce Canyon-4
Bryce Canyon-6
Bryce Canyon-18
Bryce Canyon-20
Bryce Canyon-23
Bryce Canyon-27
Bryce Canyon-33
Bryce Canyon-34
Bryce Canyon-35
Bryce Canyon-44
Bryce Canyon-42
Bryce Canyon-46
Bryce Canyon-49
Bryce Canyon-52
Bryce Canyon-50
Bryce Canyon-51