Meet Me in Yellowstone

Mukavaa laskiaissunnuntaita! Eilen ryhdyimme ystäväni Lauran kanssa tuumasta toimeen ja kasasimme teille videon Yellowstonessa näkemistämme ihmeistä. Näin jälkikäteen totesimme, että ihan parhaita juttuja matkan aikana olivat uinnit eri järvissä ja joissa. Yellowstonessa kävimme siis uppoutumassa Firehole Riverin pyörteisiin, joka olikin aikamoisen jännittävä paikka. Joki on siis sama, johon erilaiset kuumat lähteet laskevat sen matkan varrella. Mikä on makein paikka jossa te olette uineet luonnossa?

Happy Super Bowl Sunday! Yesterday my friend Laura and I finally got our act together and edited a video about all the wonders we saw in Yellowstone. In afterthought we noted that some of the best things during our trip were swimming in different lakes and rivers. In Yellowstone we took a dip in the currents of Firehole River, which was quite an exhilarating place. This is the same river which several hot springs flow into along its course. What is the coolest place out in nature that you've gone swimming in?