Homer Spit

Supermoon
Where all the diamond deals are made
We never used to live this long
We’re pioneers my dear press on, move along
— "Supermoon" by case/lang/veirs

Ostin juuri lennot takaisin Alaskaan. 3 kuukautta poissa oli tällä kertaa tarpeeksi. Mukaan otan teltan ja makuupussin ja katson mihin päädyn. Ilman sen kummempia suunnitelmia. Mihinköhän universumi minut johdattaa? Jonkin aikaa on tuntunut vahvasti siltä että universumi on halunnut kertoa minulle jotain. Se on näyttänyt minulle merkittäviä numeroita, tapahtumia ja palauttanut elämääni ihmisiä joiden luulin jo aikaa sitten kaikonneen. Tämä maailma on taianomainen paikka ja jokin taika saa minut matkustamaan aina vaan. En malta odottaa matkaa kohti uusia seikkailuja. Ehkä yhtä taianomaisia kuin tämä yö teltassa Homer Spitin rannalla.

I just got myself flights back to Alaska. 3 months away was enough this time. I will bring my tent and my sleeping bag and see where I'll end up. No real plans yet. I'm just gonna go and see where the universe leads me. For the past few months I've felt strongly that the universe has been telling me things. Showing me numbers that are significant to me, displaying events and bringing back people I thought had long ago forgotten about me. Magical is this world we live in and magic is what keeps me traveling. Can't wait to hop on another plane and set off. Maybe this adventure will be as magical as this night spent camping on the beach on the Homer Spit.

Kenai Peninsula-29
Kenai Peninsula-27
Kenai Peninsula-16
Kenai Peninsula-21
Kenai Peninsula-18
Kenai Peninsula-23
Kenai Peninsula-30
Kenai Peninsula-33
Kenai Peninsula-39
Kenai Peninsula-34
Kenai Peninsula-35
Kenai Peninsula-37
Kenai Peninsula-44
Kenai Peninsula-41
Kenai Peninsula-40
Kenai Peninsula-46
Kenai Peninsula-43
Kenai Peninsula-47
Kenai Peninsula-42