Utah Glamping

Retkeilystä ja telttailusta on viime aikoina tullut kovin trendikästä. Voisin helposti viettää useammankin yön teltassa ilman juoksevaa vettä ja muita hienouksia, mutta ymmärrän myös heitä jotka karsastavat ulkohuusseja, ötököitä ja juoksevan veden puutetta. Onneksi välimuotokin on keksitty, vaihtoehto nimeltä Glamping. Vieraillessamme Archesin ja Canyonlandsin kansallispuistoilla viime syyskuussa oli Moab Under Canvas kätevä välietappi kiireisten kansallispuistojen välissä.

Being outdoorsy and going camping have recently become quite trendy. I could easily spend several nights in a tent without running water and other luxuries, but I understand those who frown upon porta potties, bugs and the lack of running water. Fortunately they've come up with a sweet alternative called Glamping. Moab Under Canvas was a very handy staging post while we visited the extremely busy Arches and Canyonlands National Parks last September.

Monument Valley
Monument Valley-54
Monument Valley-51
Monument Valley-59
Monument Valley-58
Monument Valley-55
Monument Valley-56
Monument Valley-57

Mukavuustaso on safarimaisine yksityiskohtineen normaalia leirintäaluetta huomattavasti korkeampi. Olen nyt päässyt kokemaan glampingia sekä Utahissa että Montanassa, ja en voi kuin suositella jos tavanomainen telttailu vähääkään epäilyttää. Utahissa tämä oli etenkin tervetullut majoituspaikka näissä kuumissa maisemissa ajettujen mailien ja patikoitujen polkujen jälkeen. Oletko koittanut glampingia? Kiinnosteleeko telttailu vai epäilyttääkö vielä?

The comfort level with its safari-like details is much higher than at a regular campground. I have now been fortunate enough to try glamping both in Utah and Montana and I can't but recommend it if you're at all uneasy with regular camping. In Utah this lodging was particularly welcomed after driving and hiking in this hotter than hot scenery for many hours. Have you tried glamping? Are you interested in camping, but are still on the fence about it?