Double Arch

When one door closes another opens.

Elämä on vääjäämätöntä. Ja ajoittain niin rankkaa. Lopulta se kuitenkin vain soljuu eteenpäin ja jatkaa eteenpäin. Jopa sen jälkeen kun sinusta on aika jättänyt. Viime kevään jälkeen olen elänyt niinkuin huomista ei olisi. Olen keskittynyt siihen mitä kuluva päivä tuo tullessaan. En ole ajatellut tulevaa, olen mennyt virran mukana ja antanut päähänpistoille tilaa. Vuodessa on tapahtunut nin paljon, ja samalla ei juuri mitään. Jossain vaiheessa tämän vuoden varrella yksi ovi on sulkeutunut... ja uusi on auennut.

Life happens. Shit happens. Life hits you in the face, but in the end it just keeps on flowing and goes on. Even after you've passed and are long gone. It's simply inevitable. Since last spring I've been living like there's no tomorrow. Just concentrating on the day at hand. I haven't been thinking about the future, just making plans on a whim. So much has changed in a year and on the other hand not so much at all. At some point in the last year, one door has closed and now... another one has opened.

Arches-65
Arches-61

Avasin nämä kuvat eilen ensimmäistä kertaa. Nämä otettiin vuosi sitten Utahissa, Archesin kansallispuistossa. Lähetin niitä Lauralle ja ihmeteltiin yhdessä miten siitä onkin jo kulunut vuosi kun kiipesimme tuon suuren kaaren alle. Minua hävettää myöntää että minulla on tuhansia kuvia läpikäymättä viimeisen puolentoista vuoden ajalta. En vain ole ollut valmis katsomaan niitä vielä.

I opened these pictures up for the first time yesterday. They were taken a year ago in Utah, at Arches National park. I sent some to Laura and together we pondered about how it had already been a year since we climbed up under that big arch. I'm embarrassed to admit that I have thousands of pictures still untouched from the last year and a half. I just haven't felt ready to look at them just yet.

Arches-49
Arches-68
Arches-55
Arches-60
Arches-57
Arches-58
Arches-59

Vietimme päivän tutustuen Archesin kansallispuistoon. Patikoimme muutamille eri kaarille, tunsimme punaisen maan ja kuumuuden jalkojemme alla, näimme auringonlaskun ja uskomattoman tähtitaivaan Delicate Archilla, ja tunsin kesän ja matkan tulevan päätökseensä. Lisää Archesista ja Delicate Archista tulossa pian.

We spent a day exploring Arches National Park. Hiked to a few of the different arches, felt the heat and the red earth under our feet, saw the sunset and an amazing starry sky up at Delicate Arch and somehow I felt the season and the trip coming to an end. More about Arches and Delicate Arch coming up shortly.

Arches-67