Give Back

Tämä pieni blogi on antanut minulle vuosien aikana paljon. Mahdollisuuden purkaa ajatuksiani, kuviani ja matkojani jokseenkin konkreettiseen muotoon. Lisäksi olen blogin kautta tutustunut upeisiin ja lahjakkaisiin kirjoittajiin ja kuvaajiin, jotka jaksavat aina innostaa ja panostaa jonkin hyvän tekemiseen.

This little blog has given a lot over the years. A chance to get my thoughts, pictures and travels out into a somewhat tangible format. I've also met a bunch of incredibly talented writers and photographers, who keep on inspiring and and investing into doing something good.

Hyvä lähtee taas kiertämään, sillä ensi viikolla koittavat vuosittaiset Matka 2017 -messut ja niiden yhteydessä myös Travel Bloggers Give Back -kampanja. Tänä vuonna messuilla järjestetään matkabloggaajien valokuvanäyttely, jonka kuvia ostamalla voi osallistua tukemaan hyväntekeväisyyttä. Tuotot ohjataan lasten koulunkäynnin edistämiseen Pohjois-Laosin Bokeossa. Näyttelyyn annoin yllä olevan kuvan Grand Tetonista, jonka voi siis Rantapallon osastolta 7m138 lunastaa itselleen valinnaisessa koossa, 5-25€ hintaan koon mukaan. Muut näyttelykuvat pääset näkemään täältä. Lisäksi saan arpoa kaksi lippua messuille, eli kommentoimalla alle 17.1.2017 loppuun mennessä olette mukana arvonnassa. Lisääthän kommentin yhteyteen sähköpostisi (osoite näkyy vain minulle) Voittajille ilmoitan henkilökohtaisesti. 

Nähdään Matka 2017 -messuilla!

It's once again time to give back, as the annual Matka 2017 - Travel Fair will be held in Helsinki. In connection with it Travel Bloggers Give Back will organize a charitable photo exhibition by travel blogger's. The images will be sold off and printed on site and the proceeds will be donated to support children's schooling in Bokeo in Northern Laos. I chose to send the above picture from Grand Teton to the exhibition, and now you too can have it printed at Rantapallo's stand 7m138 in your preferred size. The prices range between 5-25€ according to size. All the other pictures can be seen here. Additionally I get to raffle out two tickets to the fair, so by commenting on this post by the end of January 17, 2017, you're in it to win it. Please add your email in the comment form (it'll only be visible to me). I will contact the winners directly. 

See you at Matka 2017!