In Alaska

The night is nearly over; the day is almost here. So let us put aside the deeds of darkness and put on the armor of light.
— Rom 13:12

Maailmassa on tällä hetkellä niin paljon synkkyyttä, että päätin piristää sitä hieman keväisillä muistoilla Alaskasta. Viime vuoden toukokuussa kuvatut pätkät tuntuvat kuin eiliseltä ja hymynkare huulilla olen katsellut niitä läpi. Tervetuloa mukaan kahden viikon reissulle Alaskaan, joka on nyt koostettu kolmeen minuuttiin!

There is so much darkness in the world right now, that I decided to brighten it a bit with some springtime memories from Alaska. These clips filmed just last May still feel like yesterday and I've been going through them with a big smile on my face. Come along on a two week journey to Alaska, now condensed into three minutes!